DIY vægpynt med frynser og pom pom

DIY vægpynt pom pom frynser

Jeg ved, I elsker en hurtig og nem DIY, så her får I en på vægpynt med frynser og pom pom, som er lavet på en halv time og uden store økonomiske udskejelser. Du får både en illustreret guide og en video her.

De af jer, som så videoen fra vores fornyede soveværelse sidste uge, lagde måske også mærke til vægpynten ved min sengeside. Måske du synes, den er fjollet, men hvis du ligesom jeg kan værdsætte det lidt skæve ved dens look, så er her lidt mere hjælp til, hvordan du selv kan lave en eller noget, der minder om. Du kan jo nøjes med at vikle frynserne på og droppe knuder og pom pom eller du kan gå den anden vej og tilføre flere pom pom. Se videoen længere nede.

DIY vægpynt med garn og pom pom’er

Du skal bruge en gren, noget garn, helst af en vis tykkelse, da det gør projektet hurtigere at gennemføre og et par pom pom makers. Du finder et stort udvalg af pom pom makers her (reklamelink).

DIY vægpynt pom pom frynser

START med at gøre din pind klar ved at klippe små grene af og give den en længde, som du kan lide.

Klip dernæst lange liner af garn, som lægges sammen og bindes omkring grenen. Begynd på midten og sørg for at frynserne er så lange, så der er “råd til” at klippe lidt af længden til sidst.

DIY vægpynt pom pom frynserDIY vægpynt pom pom frynser

Fortsæt til du har fået frynser i den ønskede bredde på pinden, og bind så knuder i det øverste lag (det giver mening, hvis du ser videoen!)

Gå nu igang med at lave dine pom pom’er. Jeg har lavet 2 i forskellige størrelser. Jeg viklede lidt laksefarvet bomuldsgarn med i pom pom’erne for at tilføre lidt sart farvespil, og jeg synes, det blev ret godt.

DIY vægpynt pom pom frynserDIY vægpynt pom pom frynser

Slutteligt bindes pom pom’erne fast på pinden og en snor til ophængning og så kan du klippe ophænget til forneden for eksempel i en spidst, som jeg har gjort.

Og nu ser du så klippet her, så det hele giver mening lige pludselig.

Jeg har et mål om at nå 1000 glade følgere ovre på Youtube, så jeg vil bliver SÅ glad, hvis du også vil være en af dem. Nyd lørdagen, kram fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.