Udgivet i Skriv en kommentar

Hej med dig og en række indskydelser

Allerede fredag igen. Det går godt nok stærkt for tiden, men det er okay – vi går jo lysere tider i møde, og jeg trænger til det, så hurra for påskeferie forude og måske endda lidt sol?

Jeg sidder i skrivende stund og holder øje med nogle lyserøde cupcakes i ovnen, som jeg har lovet at bage til manden, der i morgen skal til en mande-påskefrokost. Joh joh, når de beder om noget bloggeragtigt, så skal de få det, ha ha. Jeg glæder mig til at vise jer resultatet af de frække cupcakes – kan du gætte, hvad de skal ligne mon?

Nåh, men jeg har alt muligt på hjerte og alligevel får jeg ikke rigtig skrevet de indlæg, jeg har i hovedet, så nu griber jeg det lige lidt anerledes an og laver en omgang “i øvrigt”, fordi så får jeg dig lige up to speed på mit liv, ha ha – så …

i øvrigt:

  • har jeg de seneste 3 uger talt 3 timer gennemsnitligt dagligt med min veninde på Fyn. Hun har den samme nysgerrighed og interesse for at forstå livets små bump og luner, så det er dejligt at vende og dreje tilværelsen med hende…
  • er min planlægning af nyt plankebord nu kommet dertil, hvor jeg er klar til at søge efter det rigtige værktøj at leje på Yepti (reklame). Kryds fingre for at jeg finder det!
  • kommer min mor og hendes kærlighedsven endelig hjem fra 3 ugers alt for lang ferie i aften. Glæder mig – synes generelt, at de bare skal blive her på Amager – de kan rejse, når vi rejser, bum, ha ha!
  • er vores badeværelse nu landet som en før og efter case hos Bad Arkitekten, som vi jo altså samarbejdede med omkring tegningerne til vores badeværelse
  • kan jeg simpelthen ikke komme igang med mit strikketøj igen. Ikke fordi lysten mangler, men fordi jeg har brugt timer på at sidde og strikke og glæde mig til at blive hundemor, så nu skal jeg ligesom forbi det punkt, hvor strikketøjet er lig med hundedrømmerierne
  • skal jeg nok se at få skrevet lidt mere til jer om, hvad der egentlig skete, som gjorde at vi måtte finde en anden familie til hunden. Det er på vej – en proces, du ved
  • Har jeg forelsket mig i noget så fjollet som en enhjørning, der prutter slik (reklamelink)
  • … nåh ja og så endte jeg altså med at købe den her nederdel, som jeg viste frem i sidste uge

Weekenden byder på lidt hårfarvning på sød kunde, familiehygge, kig på drømmelejlighed, oprydning og måske lidt bagning også, hvem ved. Hvad har du mon i kalenderen af gode ting? Knus fra Dut 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.