In action og noget om børnearbejde…

Ny yndlingsnederdel in action, og noget om børnearbejde.

(Reklamelinks er markeret med *)

Som jeg nævnte tidligere købte jeg altså den her nederdel * sidste uge, og indviet blev den ganske tjept. Den ryger ind på en favoritplacering i garderoben, og jeg nyder at prøve den af med forskelligt tilbehør. Jeg har investeret i et par pink strømpebukser, som er rimelig friske til, men foretrækker den faktisk som del af et mere nedtonet look.

Billedkvaliteten er så om så i indlægget her, simpelthen fordi den ene af de små fik lov at trykke på knappen. Det har hun nogenlunde succes med efterhånden, så jeg er gået igang med at “uddanne” hende bag kameraet. Nogle gange bliver billederne kniv skarpe, andre gange ikke helt så meget, men jeg mener at billederne her kan bruges til lige at vise jer, hvor nederdelen sidder. Jeg har købt min i str L, da jeg ville være sikker på at få effekten af den brede rynkede elastik, men en M havde jeg også kunne klemme mig i for en mere tætsiddende finish.

Nederdelen er fra Stig P * og findes også i hvid med mørkeblå striber – den overvejer jeg kraftigt også at investere i, da jeg kan mærke, hvor glad jeg bliver for modellen.

Har du påskeferie mon? Vi snupper lige 3 dage mere med arbejde og frit for ungerne, men det bliver altså svært godt med lidt påskeferie. Nyd dagen derude, knus fra Dut 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.