Kreative påskeideer for børn

Kære du, som læser med. Min blog er syg, og jeg ved derfor godt, at der mangler indlæg og billeder disse dage. Der er sket noget teknisk, noget, som jeg ikke selv er herre over og heller ikke selv kan fikse, så derfor er jeg disse dage afhængig af nogle virkelig dygtige og søde mennesker, som kan deres shit – heldigvis. Jeg er glad for de søde beskeder, I sender mig for at gøre opmærksom på problemet og jeg er endnu mere glad for jeres overbærenhed. Det skal nok bliver godt igen, det lover jeg.

I mellemtiden kan jeg give jer et par hyggelige indspark til påske-kreaprojekter, som ungerne vil elske. Dem får du her og så ses vi forhåbentlig en af de kommende dage, når bloggen igen er fit for fight – kram til jer alle og god påske, Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Lav nemme forårsagtige kirsebærgrene med silkepapir og grene – se DIY kirsebærgrene her

Lav påskeharer og æg med hamaperler og lim dem på pinde, så de kan pynte i husets potteplanter og buketter

Brug bunden af en mækekarton til at lave karsekrukker- Alt du skal bruge er maling, saks og lim og så selvfølgelig vat og karse til så-projektet

Så karse i æggeskaller og lad dem pynte i æggebakken i vinduet.

Og så kan du selvfølgelig også lave de fine fjerbeklædte æg, som jeg viste frem i lørdags i denne video:

 

madplan
Follow:
Share:

4 Comments

 1. Catrine Saramarie Marcussen
  31. marts 2018 / 11:01

  Syg blog ??
  Min webdame siger at google har besluttet at ville ind og scanne/godkende alle billeder inden den kan loade ?
  Det er sgu ikke let for os med mange blogindlæg og mange billeder. Hun vil se på en løsning ?
  Måske er det den samme diagnose for dig?
  Kram C

  • 2. april 2018 / 9:40

   Tjahh, så vidt jeg er orienteret handler det om serverproblemer hos min host, men det er da rart at have en anden potentiel forklaring i tilfælde af det ikke løser sig 🙁

 2. 31. marts 2018 / 14:33

  Hej
  Har prøvet et par af dine ideer og børn elskede dem .-)
  Tak for deling 🙂

  • 2. april 2018 / 9:40

   Nåhhh hvor fint – hvilke lavede I mon? Det er hyggeligt med de helt simple DIY’s synes jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.