Udgivet i 2 kommentarer

Lykken er lyserød

Onsdag er dagen, som mange forbinder med pink, primært dyrket i outfits og hashtagform. Personligt synes jeg ikke, der er andre farver, der fungerer som ren pick me up, og jeg kan ikke nøjes med en enkelt dag om ugen. Her deler jeg forskellige lyserøde glimt fra årene tilbage, fra denne uge og måske noget, som kunne blive fremtidige ejendele?!

Reklamelinks er markeret med *

I onsdags rejste jeg tilbage i tiden – en pink aften i godt selskab af Fred Astair og Audrey Hepburn i filmen Funny Face. Den er fra 1958, men aldeles skøn, velproduceret og humoristisk. At der er 30 år mellem de elskende, prøvede vi at abstrahere fra, og det gik godt det meste af tiden, fordi man overvældes af smukke kjoler i stride strømme. Jeg havde snuppet min søde og cool nabo @missconfettidk med mig til Vesterbro, hvor Vintage Social havde arrangeret den fine aften som en optakt til den kommende vintage-messe i Vega. Den kan du læse mere om her, og jeg kan bare sige, at den i den grad er et besøg værd – der er ufatteligt mange sælgere og masser af unikke guldkorn at købe sig.

Prøv at tjekke #onwednesdayswewearpink eller #pinkonsdag på Instagram 

Fremtidssikringen af lyserøde elementer kan jeg også sagtens hjælpe dig med (eller mig selv!) I collagen ovenfor har jeg samlet de ting, som jeg sukker voldsomt efter disse dage, og nedenfor kan du klikke dig videre til der, hvor jeg har fundet dem alle:

 1. Rosa solbriller fra Asos *
 2. Rosa uldtrøje fra Wood Wood*
 3. Cardigan fra Baum und Pferdgarten * – okay, den sukker jeg ikke efter, fordi jeg har den allerede, men stor anbefaling til dig, som overvejer at købe den!
 4. Plakat fra The Dybdahl Co. *
 5. Pude med frynsede striber fra House Doctor *
 6. Nederdel fra Stig P * i skønneste stribe-farver
 7. Rygsæk i pastel-lavendel/rosa fra Nike *
 8. Pudderfarvet velourpude fra House Doctor *
 9. Frynset plaid med brændte gule farver *, som jeg især elsker at matche lyserødt med for tiden

Jeg kunne nu også godt komme til at investere i noget så fjollet som denne paillettaske *, som vel grænser sig op af at være helt fantastisk og samtidig lige i overkanten, hvad synes du?

Kan du klare flere lyserøde fristelser mon? Her er et par foretrukne spiselige tilbageblik fra bloggens historie, og så må du ellers bare nyde din fredag aften. Kram fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Cupcakes – glutenfri opskrift her

Isvafler med krymmel på kanten – se mere her

Lyserøde popcorn anyone? Skide besværligt at lave men smager skønt! Opskrift her

Hindbærstøv og rørsukker er nemt at lave og fungerer som en fremragende lille treat ovenpå havregrøden om morgenen

2 tanker om “Lykken er lyserød

 1. Linket til plaiden virker vist ikke, så måske du vil linke på ny? Syntes nemlig det er rigtig fint ;0)

  1. Hej Anja – tak for din tålmodighed – NU virker det til dig og prisen bliver du endda glad for 🙂 God søndag, kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.