Kom med indenfor i vores nye soveværelse

Længe har jeg talt om det, og i dag kan jeg endelig løfte sløret for de første glimt af vores nye soveværelse. Første del, fordi kun de store linjer er lagt, så jeg skal stadig have tilført lidt mere charme og hygge og et par praktiske løsninger. Kom indenfor og se hvad vi har fået lavet so far…

Vores soveværelse undergår en positiv forandring disse dage. Det går ikke hurtigt, men det er heller ikke nødvendigt. Vores rum var bare gået hen og blevet lidt træls, og vi trængte simpelthen til at sove bedre, for at sige det ligeud. Vores gamle seng var simpelthen ikke god at sove i længere, og jeg vågnede dagligt med ondt i ryggen. At købe ny seng er dog ikke en impulsiv beslutning, og især når man er landet der, hvor man ikke har lyst til at købe en mere eller mindre tilfældig én. Jeg var altså klar over, at der skulle investeres en god sum, hvis vores ønsker skulle opfyldes, hvilket derfor har holdt os tilbage i en rum tid. Og så fik jeg drømme-opkaldet! En fin samarbejdsmulighed med Sengespecialisten, som jeg kendte i forvejen for deres gode rådgivning og brede sortiment indenfor sengemærker. Sengespecialisten har både Dunlopillo, Auping og Tempur, som alle 3 er mærker, jeg har tillid til og kender for at servere en brandgod kvalitet. Samarbejdet blev overvejet grundigt, men er nu en succesfuld realitet.

Gå direkte til min video af soveværelset her eller se den nederst i indlægget her

Forbedringerne vi har gjort

Ja først og fremmest har vi jo ryddet op og tænkt over, hvilke funktioner, som vores soveværelse skal tilbyde os udover søvn. Det er jo meget individuelt, om man udelukkende bruger rummet til søvn, eller om det også fungerer som opholds- og hyggested, og det er absolut værd at reflektere over, inden man laver om. Vi har valgt at male den mørkeblå væg i en lys, grårosa farve, og dermed invitere noget blødhed og mere lys ind i rummet.

Dernæst er der jo landet en ny seng. Vi tog afsted, hele familien, til Sengespecialisten på Frederiksberg her i København, hvor vi blev mødt af en mand, der tydeligvis vidste en del om senge. Der er mange ting, man kan med fordel bør tage hensyn til eller overveje, når man skal vælge seng, og det handler i første omgang slet ikke om sengens udseende. For at pengene er givet godt ud, skal det jo ende med, at du ligger rigtig godt og virkelig aflastes natten igennem – og gerne mange år frem.

Efter en god lang snak og at have prøvelagt et par håndfulde af madrasser og kombinationer af topmadrasser, fandt vi frem til en seng fra Dunlopillo, som passede til vores behov. Manden var rimelig klar i sin anbefaling, så der var faktisk ikke så meget at være i tvivl om. Næste skridt imponerede mig i øvrigt også: Der gik bare 4 uger fra vi bestilte, til der ankom 2 stærke mænd, som bar den nye seng op i vores soveværelse, samlede den og sluttede den til.

Vi er glade for soveværelset nu, virkelig, men enkelte løsninger skal vi stadig have lavet. Det er ting som er af mere charmerende karakter, så overvejelser om et blødt tæppe ved fodenden, en radiatorskjuler, måske nogle hylder, billeder eller lignende også kunne komme på tale. Når disse små ting falder på plads, skal jeg selvfølgelig nok vise det frem også 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan
Follow:
Share:

4 Comments

 1. 11. marts 2018 / 13:55

  Hvor dejligt, at du er sluppet af med ryg-/lænde-issues efter at I har skiftet seng. 🙂

  • 11. marts 2018 / 18:20

   Ja – sjovt at man faktisk kan opleve den slags bedring på så kort tid. Jeg ved ikke hvorfor, at jeg er så overrasket over det ?

 2. Julie Grandby
  1. september 2018 / 8:19

  Med inspiration fra dig, skal vi nu også snart sove i luksusseng hver nat i vores kommende hus – and i love it!!!!

  • Dorte Bak
   Forfatter
   1. september 2018 / 19:01

   Aj hvor fantastisk – det bliver I simpelthen bare glade for – promise! ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.