Udgivet i Skriv en kommentar

Naughty cupcakes med champagnesmag

Om heldige mænd, der spiser babser – altså i form af lyserøde cupcakes med champagne. Se det færdige resultat, opskrift og indkøbsliste her.

(Links markeret med * er reklamelinks)

Min mand var så fræk at spørge, om jeg ikke kunne lave noget “blogger-agtigt” til ham og drengene til deres påskefrokost. Min første tanke var, at jeg da havde alt muligt andet at tage mig til, men da jeg så fik spurgt ind til, hvad det egentlig var, de havde i tankerne, så fik jeg den ide at lave cupcakes udformet som babser. Tanken tog fart, da jeg så Cecilias opskrift på lyserøde cupcakes med champagne, som på alle måder passer ind i konceptet, så sådan blev det altså.

Selve kagerne bagte jeg fredag formiddag og så lavede jeg buttercream lørdag morgen, som var dagen for den store undercover-begivenhed, som altså skulle finde sted i et sommerhus langt fra alle os koner, ha ha. Transporten fandt sted simpelthen ved at stille dem i en fast cupcake bageform stillet ned i en kasse. På den måde gik det helt fint heldigvis.

Kan du se, at de ligner babser mon? Jeg har brugt en rund tyl som denne * og det er vigtigt hele tiden at holde den ned mod kagen – løfter du den opad for hurtigt, får du ikke volumen nok på og det skal gerne ende med et blødt og rundt frostinglag. Jeg har brug en lyserød mini skumfidus som nipple.

Reklamelinks til alt du skal bruge:

Rund tyl 12 mm / Sprøjteposer / Muffinforme / Mini skumfiduser / Rosa pastafarve

Altså skal jeg selv sige det, så har jeg da en rimelig heldig mand, hvad tænker du? Knus fra Dut 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.