Udgivet i Skriv en kommentar

Svært at komme igang

Jeg kæmper virkelig for at finde lysten til at skrive for tiden – i hvert fald i det omfang, som jeg plejer, og jeg tænker, at selvom jeg ikke “skylder det”, så vil jeg faktisk gerne fortælle lidt om, hvad jeg går og laver, og hvorfor jeg ikke får skrevet så mange blogindlæg, som jeg plejer.

Hele vinteren, faktisk lige siden efteråret, har jeg været meget træt og uoplagt. Det er som om, en skygge har lagt sig ind over mit sædvanlige energiniveau, og jeg kan simpelthen ikke påvirke det. Jeg har overvejet at investere i en dagslyslampe, men har aldrig fået gjort noget ved det, ligesom jeg ikke er god til regelmæssige kosttilskud, som måske kunne tilføre lidt energi. På alle måder har jeg bare været en bjørn i vinterhi – og jeg har egentlig ikke haft svært ved at acceptere tilstanden. Men nu, nu har jeg nået en grænse – jeg kan mærke, at jeg simpelthen ikke længere magter at være uplanlagt. Madplanen er ikke-eksisterende, kalenderstyringen svigter, jeg glemmer aftaler og oven i det, så har hunde-sorgen ligesom bare sparket mig lige hvor det gør ondt, så nu SKAL jeg simpelthen hive mig selv op igen. Det er selvfølgelig også derfor, at mit seneste nyhedsbrev blev kaldt Marts, velvære og pausetilstand. Fordi jeg har holdt pauser, fokuserer nu på velvære, som giver ny energi og så skal marts gerne udvikle sig til måneden, hvor jeg stille og roligt får hakket af på to-do-listen og samtidig får skub i nogle gode hverdagsrutiner igen. Jeg starter med den her vane!

Får du ikke mit nyhedsbrev, så skriv dig op til det her – og se marts-nyhedsbrevet her

Peelmasken fra Ecooking (reklamelink) indeholder aktive syreingredienser, og er en af mine nye vaner – 1 gang om ugen gør jeg det, efterfulgt af denne fugtmaske (reklamelink)

Heldigvis er dagene allerede blevet meget længere, og solen går først ned efter kl. 18 nu. Det kan jeg trods alt godt mærke, og jeg må bare sige, at jeg for vores alle sammens skyld håber, at vi i Danmark får meget (MEGET) mere sommer, end vi har haft de seneste 2 år. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, som ikke har fået tanket op i lang tid?

Ting, der giver mig energi

Jeg gør selvsagt mit for at påvirke mit energiniveau, og det er både små og store ting, som er i spil:

Skønhedsrutiner

Jeg har sat fokus på virkelig at bruge tid hver aften på at pleje min hud med gode produkter, ansigtsmassage og masser fugt. Det giver mig en indre velvære at gå i seng på, og jeg vågner med følelsen af en glad og fugtet hud

Rejseovervejelser

Jeg går seriøst og overvejer, om jeg skulle tage en tur ud til Hong Kong alene. Jeg har en veninde derude, og jeg har en lang liste af ting, som jeg gerne vil opleve og skrive om her på bloggen, hvilket jeg jo sagtens kunne klare at gøre på egen hånd. Det føles sjovt nok som en meget stor beslutning, men mon ikke tankerne omkring det falder på plads meget snart – nu er der jo taget hul på det

8 timers søvn

Jeg har virkelig sat fokus på søvn det seneste halve år. Jeg er rent faktisk ikke der, hvor jeg får for meget af det, og sådan har det været i flere år, men jeg har besluttet mig for i hovedtrækkene at passe mine sengetider, så jeg minimum får 8 timer hver nat. Give and take!

Være mentalt tilgængelig

Ja det er lettere sagt end gjort, og kræver års træning har jeg fundet ud af, men jeg er blevet meget bedre til at slippe tankerne og bare være til stede her og nu. Det gælder især samværet med børnene, som jeg oftest har følt dårlig samvittighed omkring, fordi jeg måske fysisk har været meget omkring dem, men mentalt ikke altid er så skide tilgængelig. Jeg har på det seneste vendt bøtten og givet mig selv plads til lidt mindre fysisk tilstedeværelse, sådan at jeg kan prioritere mig selv en smule mere end tidligere, men også være mere mentalt tilgængelig, når vi så er sammen. En seriøst dejlig øvelse, som ikke er så let sagt som gjort – vi mødre er sgu slaver af vores navlestreng til de møgunger, ha ha.

Hvilke ting gør du mon for at hente energi til dig selv? Handler det om sociale indspark, oplevelser, tid til dig selv eller andet? 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.