Værd at værdsætte 

I dag havde jeg et møde nord for København, som jeg var i lidt god tid til. Helt oplagt var det derfor at smide bilen og gå en tur ned på Bellevue Strand og nyde udsigten, som i dagens solbeskinnede anledning bjergtog mig mere end den ville på en sommerdag. Synet af centimeter tykke islag, isklumper i vandkanten og havblik fungerede som ren meditation for mig, og jeg har faktisk været lidt høj på det resten af dagen. Sådan kan små bitte ting nogle gange gøre en hel forskel, og selvom jeg også længes efter forårstegn, så var denne lille del af dagen helt perfekt præcis på grund af sne og is.

Nyd det sidste af denne tirsdag, kram fra Dorte 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Dorte
    7. marts 2018 / 0:18

    åh, så stemningsfullt. Fik helt hjemlengsel efter næsten 50 år i Norge. Om ikke opvokset på Bellevue så med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.