10 hvide + 2 lyserøde… sneakers

Aj prøv lige at hør engang. Jeg skulle bare finde nogle idrætssko til pigerne, men så kom jeg i tanker om, at jeg vist nok fortjener et par nye hvide sneakers, som kan fortrylle mine forårslooks. Hvad sker der så? Jeg finder adskillinge par sneakers, som skråler mit navn af sig, men ender med at købe endnu et par… lyserøde! Fuck altså, er det en lidelse at man ikke kan finde ud af at købe andet end pudderfarvede sko??

Vist i collagen finder du de par, som særligt frister mig lige nu (alle links er reklamelinks):

 1. Slip ons fra Anny Nord – mega cool
 2. Lacoste sneakers i lyst skind med brun detalje på hælen
 3. Hvide skind sneakers fra UGG
 4. Chunky hvide sneaker fra Ellos
 5. New Balance sneakers i pastelfarver med kobberdetalje
 6. Beige Champion sneakers
 7. Morris sneakers i glat gråt skind
 8. Hvide sneakers fra Lacoste
 9. Vagabond i sneakers
 10. Blomstrede sneakers fra Ted Baker
 11. Lyserøde Champion sneakers

Det endte selvfølgelig med disse her, som ryger hurtigt, og det var også årsagen til, at det blev dem og ikke et par hvide. Jeg elsker at gå med sneakers, så jeg kan godt tillade mig at have flere forskellige slags til at give forskellige udtryk til mine forskellige looks. Jeg kunne altså stadig godt finde på at investere i endnu et par af disse slip ons fra Adidas, som jeg simpelthen har været så glad for i snart 2 år nu.

Til info, så fik jeg trods alt bestilt sneakers til tøserne også, så nu er fingrene krydset for at de og jeg kan passe fodtøjet, når det dukker op.

Er jeg den eneste, der sukker efter at gå med bare ben nu? Jeg forestiller mig ligesom ikke de pastelfarvede sneakers til strømpebukser og vinterjakke nu her – kom nuuuu sol og varme, vi hepper på dig, klem fra Dut 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.