Finheder

Uha som solen pludselig kom til os, og føj hvor jeg dog nyder den og slet ikke tager den for givet. Jeg synes alt bliver skønnere med lyset fra solen, og jeg får simpelthen meget mere fra hånden. Dejligt! Og tiltrængt!

Det er noget tid siden, at jeg sidst har delt gode glimt med dig her på bloggen, så det er såmænd hvad jeg vil bruge spaltepladsen på i dag – gode glimt! For der har da været flere af dem på det seneste, og de bemærkelsesværdige kommer her:

 • Årets første is med guf på toppen
 • Sommerlook og bare fødder i tøflerne – men også kun fordi jeg arbejder hjemmefra og ikke skulle ud at gå trods alt
 • Nye klassiske striber sat på pindene og mange flere strikkeprojekter klar til at blive påbegyndt og afsluttet
 • Smukkeste solnedgang over Amager Fælled forleden
 • Sødeste Luna bomuldshund gjorde mig selskab, da jeg var hjemme hos Trine og arbejde 
 • Forårsfarver i jordhøjde hos blomsterhandleren – århhh duften altså. Gid jeg kunne skyde den ud til dig …
 • Og apropos Trine, så deltog jeg i hendes 2,5 timers Yin Yoga workshop. Det var en dejlig og rolig oplevelse, som jeg helt sikkert har lyst til at prøve mere af
 • Lille fin vase fundet på et loppemarked i Odense – i dag tror jeg den skal have sig en stor Dahlia eller lignende
 • Regnbuefarvede donuts, måske en ny obsession? Fuck de var altså gode… det er faktisk en smule irriterende.
 • Smukke Nyhavn
 • Søren Huss ekstrakoncerten tog fusen på mig – skøn skøn oplevelse med humor, vægelsind, god musik og et par tårer

Som du kan forstå har jeg fyldt mig op med rarheder på det seneste. Det er nødvendigt, fordi jeg er ærligt talt stadig lidt sorgramt, men tingene begynder at give mening og jeg er landet et bedre sted nu. Kom forår, kom lys, kom farver – jeg er klar 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.