Udgivet i Skriv en kommentar

Lav dit eget kantebånd til forårsfine sofapuder

sy selv kantebånd diy guide

Kunne du tænke dig at sy dit eget kantebånd (skråbånd), så har jeg her lavet en video med en guide til, hvordan du gør. Det er nemt og det gør dine syprojekter mere unikke.

Vi købte for nylig en brugt sofa, som har givet os et par ekstra meter at slænge os på. Det var nødvendigt og i modsætning til den gamle, så rummer den os alle, men den savner at blive samlet af nogle gode puder, som passer sammen. Jeg er gået i syværkstedet for at producere, og samtidig får vi lige givet stuen en slags mini makeover. I forhold til puderne tog jeg lige en uges tid til at overveje farver og sammensætning.

Jeg har bekymret mig for at stuen ikke ender med at virke kold og grå-tonet. Med marmorbordet og stålet skal der jo ikke meget til, førend rummet virker sterilt, så jeg ville være sikker på at få noget blødt og varmt ind i rummets helhed. Jeg startede med en tur omkring mit lille hjemmelager af stof for at se, hvad jeg havde liggende og smuttede slutteligt forbi Stof2000, hvor jeg købte noget fint blomstret stof. Til de blomstrede puder har jeg lavet et fint kantebånd af en ældre kimono fra H&M, så tittekanterne popper lidt. Jeg er vild med resultatet og glæder mig til at blive færdig med de sidste puder, som stadig venter på en tur gennem maskinen.

sy selv kantebånd diy guide sy selv kantebånd diy guide sy selv kantebånd diy guide

Vil du prøve at lave dit eget kantebånd, så har jeg lavet en lynhurtig guide til dig, som du kan se på Youtube ved at klikke her nedenfor. Jeg håber, at min DIY giver mening og at du får glæde af den – unikt kantebånd gør bare en stor forskel, sådan er det!

Fik du mon nydt det sidste sol, som vi er blevet lovet i denne omgang? Vi har hygget max i dag, været både hyggelige og produktive, og sådan nogle dage er altså ret ideele efter min smag. Nu vil jeg smutte til komfuret og få aftensmaden på bordet. God lørdag, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.