Udgivet i 5 kommentarer

Jeg skrider fra det hele

Du kender 100% lysten til at stikke af fra hele hamsterhjulet, men gør du det nogensinde? Jeg gør det nu – efter et alt for langt tilløb, og flere minutter, hvor jeg holdt vejret, fik jeg i går aftes bestilt flybilleten. Om 6 uger er jeg smuttet!

(Reklamelinks er markeret med *)

Hvor skal jeg så hen? Jamen jeg skal til Hong Kong, og jeg er ved at skide i bukserne over det – fordi jeg glæder mig, og fordi jeg synes, det er en smule svært rent faktisk at komme afsted. Ikke desto mindre er flybilletten booket og Hong Kong skal endnu engang være god ved mig, hvilket nok helt uundgåeligt kommer til at give flere guides og rejsebeskrivelser her på bloggen.

Det lyder jo som en gedigen udskejelse, men faktisk er der ret gode priser på flybilletter til Hong Kong lige nu *, og da jeg oven i købet har mulighed for at bo hos en veninde derude, kan jeg få økonomien til at hænge sammen. Jeg overvejer dog at forkæle mig selv med 1-2 overnatninger på et lækkert hotel, men det skal jeg se nærmere på, før jeg beslutter det. Det kunne være fint med stilletid og ingen hensyn til andet end mine egne behov, sådan at jeg kan vende hjem til mine møgunger med et tømt hovede. Jeg har lige nu kig på Mariott *, som ligger godt geografisk og er ren luksus for sådan en dame, som jeg, men hvis du har tips til et spændende hotel i Hong Kong, som du synes, jeg skal undersøge, så skriv gerne til mig.

Mine planer for dagene i Hong Kong går selvfølgelig på masser af tøsesludder med min veninde, men jeg skal også ud på egen hånd og se nærmere på byen. Dels er der et par områder, som vi slet ikke nåede sidste gang, og som jeg rigtig gerne vil, dels er der nogle steder, jeg gerne vil genbesøge og suge mere til mig. Jeg skal selvfølgelig også arbejde, men alene det at sidde i en spændende by med sin laptop gør jo arbejdet helt anderledes spiseligt, ikke?!

Jeg synes, det er svært at beslutte mig for at tage afsted. På den ene side, ved jeg, det er tiltrængt, sundt for os alle 4 og helt i orden. På den anden side, så bliver jeg drillet af uhyggelige tanker om at jeg ikke kommer hjem til mine børn og mand igen. Tænk hvis flyet bliver skudt ned eller sådan et eller andet skrækkeligt. Sådan skal man jo ikke tænke, men det er lettere sagt end gjort. Jeg tænker tankerne, men tager afsted alligevel – fordi det skal man overkomme, og det gør jeg selvfølgelig også. Og jeg glæder mig fanme til en uges selvforkælelse med selvvalgt tempo.

Har du mon prøvet at tage afsted på den måde sådan helt alene? Måske du har nogle tips eller spørgsmål til mig, som jo gør det nu – skyd løs, skyd løs – jeg hører så gerne fra dig. Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

5 tanker om “Jeg skrider fra det hele

 1. Rigtig god tur! Det lyder bare så skønt – og en perfekt blanding af alene-tid og veninde-hygge 🙂

 2. Sejt, afsted med dig. Jeg er sikker på, at du får en fantastisk tur (men jeg kan sagtens sætte mig ind i de tanker du gør dig inden).

 3. Det bliver så skønt for dig, søde Dorte! Ikke blot fordi du skal til vidunderlige Hong Kong, men også fordi det at rejse alene kan noget helt særligt. Første gang, jeg rejste alene, var da jeg var 20 år og tog til USA i et halvt år. Det var skide uhyggeligt ikke at kende nogen, men man vokser virkelig med opgaven, og i dag elsker jeg at tage på solorejser i ny og næ.

  Jeg flyttede også til Hong Kong på egen hånd, uden at kende nogen, og jeg kan skrive under på, at det er så let at opdage byen på egen hånd. Bare det at spise alene føltes så mærkeligt til at starte med, men nu savner jeg det faktisk næsten 😛 Jeg har faktisk lige opdateret min insiderguide til Hong Kong, så den kan du jo tage et kig på. Alle de ting, der står derpå, gjorde jeg på egen hånd, så det kan du også sagtens (:

  Hvis du vil have en lidt anderledes Hong Kong oplevelse de dage, hvor du vil bo på hotel, kan jeg anbefale Tai O Heritage Hotel, der ligger i landsbyen Tai O på Lantau Island. Hotellet ligger en gammel bygning, som er Tai O’s tidligere politistation, og det er simpelthen så smukt! Det tager lidt tid at komme derud fra midtbyen, men det er absolut det værd (: Herude kan du tage på nogle gode vandreture, være heldig at spotte lyserøde delfiner, og så kan du besøge den lille landsby, som på ingen måde minder om det Hong Kong, man ser i midtbyen.

  Ja, jeg kunne blive ved. Du må endelig række ud, hvis du har brug for hjælp eller flere tips til Hong Kong (:

  Camilla | https://cammi.dk

 4. Hvor bliver det bare fantastisk for dig, kære Dorte – det er så vigtigt med “mig-tid”. Jeg kan godt forstå, at det også på sin vis er skræmmende, men jeg er sikker på, at du får den mest vidunderlige tur. Jeg under dig det så meget!

 5. Jeg tænker, at det er guld værd, men kan godt forstå, at det er en stor ting. Hos mig har det mest været i forbindelse med arbejde og så en enkelt weekend, at jeg har haft den der ‘alene på hotel’ i ny by følelse, men det kan også noget og jeg har alle gange oplevet at komme hjem med ny energi. Rigtig god tur til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.