Udgivet i Skriv en kommentar

Kjolen I alle sammen spørger til

Om kjolekærlighed, vintage-pushere og 3 fine kjoler, som du trods alt kan købe, hvis nu du bliver vildt misundelig over min kjole i indlægget her. 

Jeg elsker at gå i kjoler. Der er flere grunde til det, men en af dem er så klart, at jeg sparer tid om morgenen, hvor jeg ellers hurtigt kan begynde at prøve flere bluser til forskellige underdele. Kjolen er ligesom et færdigt look i sig selv, så det er hurtigt overstået. En anden grund er så, at det er dejligt komfortabelt at have kjole på. Når man har været tvillingegravid for hundrede år siden, og må konstatere at noget af maveregionen nok ikke trækker sig mere sammen nu, så er der en vis diskomfort forbundet med jeans og andre strammende bukser. Hurra for kjoler, mere er der ikke at sige om det!

Du husker måske mit indlæg fra sidste uge, hvor jeg havde været heldig hos min foretrukne genbrugs-pusher? Siden har jeg næsten boet i min lyseblå skjortekjole, som er en florlet, næsten strygefri skønhed, jeg har boet komfortabelt og klædeligt i siden.  I er også mange, som har kommenteret og spurgt ind til den, så nu synes jeg lige, jeg vil vise lidt mere af den.

Kjolen gå i øvrigt perfekt hånd i hånd med mine sneakers*, så mon ikke det går hen og bliver et permanent sæt henover sommeren?

De lavendelfarvede sneakers er fra New Balance*, og jeg er fjollet med dem. Kjolen købte jeg hos Bob & Lutetia, som altså er den før omtalte favorit vintage-pusher. Langt ord, du forstod vel, ikke?! Nitten ved at dele et godt vintagefund med dig, er at jeg ikke kan henvise dig til en forhandler, men jeg har da fundet 3 alternativer, som på hver deres måde kan det samme, som jeg synes min skjortekjole kan. Måske en af de 3 her fanger dig:

Nåh venner, St. Bededagsferie – hvad skal den bruge til mon? Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.