En fordomsfuld pastaret med hollandaise

opskrift pastraret hollandaise spidskål

Nogle gange har man så mange fordomme intakt, at man end ikke stopper op for at undersøge, om der er hold i påstanden. Jeg ser nærmere på en fordom, som jeg er sikker på, du kan kende fra dig selv, og det munder ud i en nem opskrift, som kan gøre hverdagens madlavning så meget nemmere.

En af de ting, jeg har lært, da jeg engang for snart 3 år siden rejste til Spanien for at se på tomater, det er at ikke alting er, hvad vi forestiller os. Jeg møder ofte fordommen, og havde den også selv; at Knorrs pakker er fyldt med usunde, syntetiske pulvere, men virkeligheden er, at pulveret er helt naturligt og komprimeret med god smag fra der, hvor grøntsagerne kommer fra. Tomater smager nu engang bedst, når de er modnet og høstet under solen, og derfor bliver tomatpulveret også derefter, fordi det netop er det, som pulveret er; solmodnet tørret tomat med masser af smag og vitaminerne intakt.

På samme måde gør det sig gældende med de øvrige tørrede ingredienser, som er i pakkerne, og selvom de ikke kan få et øko-stempel på kassen, så er de produceret under bæredygtige forhold, som er lig med en respekt for naturen og et absolut minimums brug af sprøjtemidler. Det kan du læse om i et tidligere indlæg, hvor jeg har fortalt helt konkret om Knorrs tjekkede bæredygtighedsprogram.

Når alt kommer til alt, så søger jeg, som de fleste andre, en nem og velfungerende hverdag, så jeg tyr ofte til Knorrs produkter. Jeg både følger pakkens anvisning, ligesom jeg bruger indholdet som supplement til andre retter. Det fungerer godt til de dage, hvor jeg ikke har tid og ambitioner til at starte helt fra bunden.

opskrift pastraret hollandaise spidskålopskrift pastraret hollandaise spidskålopskrift pastraret hollandaise spidskål

Stegt spidskål med avocado, lime og Hollandaise

Til 4 personer, tilberedningstid: 20 min

Det skal du bruge:

1 håndfuld fintsnittet spidskål
1 avocado
Skrællen og saften af 1 øko lime
Salt og citronpeber
Lidt god olivenolie
Lidt pasta
1/4 brev ’Knorr Hollandaise – 100% naturlige ingredienser’
10 gram smør
1 spsk mælk

Sådan gør du:

  1. Kog din pasta i et par minutter og hæld vandet fra og stil den til side
  2. Skær avocadoen i mindre både og steg den brun på begge sider
  3. Bland revet citronskræl, olie, salt og citronpeber – og gnid blandingen ind i kålen
  4. Varm en pande og lynsteg spidskålen til farven ændrer sig. Tilsæt pastaen og bland det helt rundt med en tang
  5. Tilbered saucen ved at blande 1/4 brev ’Knorr Hollandaise Sauce – 100% naturlige ingredienser’ med 3/4 dl vand i en gryde. Bring det til kogepunktet og sluk og tilsæt så mælk og smør.
  6. Anret kål og pasta i en tallerken, fordel avocadoerne og hæld lidt hollandaise over

Det her er en super nem hverdagsret, og jeg kan lige give et tip videre, som gør hverdagen endnu hurtigere. Jeg snitter altid et helt spidskål og gemmer det i en let fugtet pose i køleskabet, så det er hurtigt at hapse en håndfuld løbende. Det holder sig friskt og brugbart længe på den måde

Knorr har netop lanceret nogle nye saucer, hvor de har gjort ekstra ud af at vise, hvor naturligt indholdet er. Det betyder, at du kan forstå alt indholdet, når du læser indholdsfortegnelsen. Der er ingen fremmedord, ingen E-numre eller andre tilsætningstoffer, som du kan være i tvivl om hvad er, og det fremmer altså forståelsen væsentligt for de af os, som er skeptiske over for færdige produkter.

Hverdagen må gerne være en blanding af hjemmelavet grundkvalitet og nemme løsninger, som stadig er i en ordentlig kvalitet også. Sådan har jeg det, og det gætter jeg på også gælder for dig? Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.