Pandestegt brød med rosmarin og flagesalt

Snobrød opskrift pandestegt rosmarin

Står du nogensinde med lidt snobrødsdej til overs, så kan du nemt lave dette pandestegte brød som tilbehør til aftensmaden. Her får du den bedste opskrift på snobrød og en stegevejledning til det pandestegte brød.

I går var en virkelig god dag for vores lille familie. Solen skinnede, vi startede med spadseretur til Bingo, hvor vi forkælede os selv med morgenmad og hygge, og dernæst satte vi en hulens masse praktiske flueben. Halvt gennem dagen foreslog manden, at vi kunne lave snobrød, sikkert fordi han havde set på Lisbeths story, at de havde gjort det i fredags, men ikke desto mindre smækkede jeg dejen sammen efter den bedste opskrift på snobrød, og igang var vi. 4 stk fuldfine snobrød fik vi bagt og nydt med hindbærsyltetøj (uhm), hvorefter vi trak indenfor i læ for røg og blæst. Og så stod vi der med resten af snobrødsdejen… som jeg så bagte på panden til vores aftensmad. Sikke et hit – det er da et tip, som fortjener at blive sendt videre til jer.

Snobrød opskrift pandestegt rosmarinSnobrød opskrift pandestegt rosmarinSnobrød opskrift pandestegt rosmarin

Pandestegt brød med rosmarin og flagesalt

Brug dej til snobrød, opskrift her

  1. Fyr op under din pande uden fedtstof på. Først når panden er godt varm tilsættes olivenolie i et jævnt lag på hele panden, hvorefter cirka 2 knytnæver snobrødsdej mases ud på panden.
  2. Skru straks ned for varmen og spray eller pensl olie på toppen af brødet og drys med rosmarin og lidt salt.
  3. Vend brødet, når det har får let skorpe og gentag løbende, til brødet er bagt
  4. Anret det færdige brød på et skærebræt og pynt med flagesalt og lidt mere rosmarin

Vi spiste brødet til frikadeller og kold kartoffelsalat, en rigtig sommerret, og sørgede selvfølgelig for at have lidt olie og salt at dyppe brødet i. Det var super godt, og det var super nemt – virkelig en hverdagsnem servering til dig derude.

Jeg håber, du får en fin søndag derude. Jeg har en lang dag i sigte med masser af fagligt arbejde hos Journalistforbundet – er spændt på det, det plejer at være rigtig spændende og hyggeligt. Vi høres ved, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.