Udgivet i Skriv en kommentar

Bløde forårspasteller og dysfunktionel hjerne

Om pasteller og dysfunktionelle hjerner og om de basale glæder, vi kan fornøje os med i det hele taget.

(Reklamelinks er markeret med *)

Jeg vil vædde på, at du også bliver mere farvefikseret omkring det her tidspunkt hvert år? Enten fordi foråret har meldt sig ellers fordi du længes noget så voldsomt efter det. I min garderobe er der blevet plads til nogle favorit-kombinationer, som alle enten præges af en farveindsprøjtning eller en glitret detalje. En af de outfitdetaljer er mine fluffy sko* og de brokade-agtige rosa bukser, som hele vinteren har føltes mere end forkerte. Nu er de til gengæld det helt rette hverdags-skrud og suppleret med et par strømper med gennemsigtige striber, kan jeg nærmest sætte en hvilken som helst top til. Elsker når det er nemt og det er det her altså.

Fluffy sko fra Aldo* / Bukser og strømper er fra H&M

Den lille bænk* er i øvrigt en reklamegave fra den seneste børnekollektion af Børge Mogensen, som FDB møbler har sat i genproduktion. Den er virkelig fin og pigerne elsker den – den ene af dem formår endda at krølle sig sammen og ligge på den, hvilket jeg dog ikke kan forestille mig er særlig rart i meget mere end et øjeblik. Du kan se alle børnemøblerne af Børge Mogensen* her, hvis du er blevet nysgerrig.

Min hjerne virker simpelthen bedre nu end den har gjort hele den mørke vinter, og det smitter faktisk af på alt. Kan du mon også mærke det? 

……………..

Følg også via Youtube, Nyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.