Udgivet i Skriv en kommentar

Det blødeste strikketøj, jeg har haft i hænderne

Jeg forkæler mig disse dage med 2 strikkeprojekter, men dette her er det blødeste strikketøj, jeg har haft i hænderne endnu. Jeg er vild med det, men der er en lille detalje, jeg må bede om din mening om…?

Jeg har kastet mig ud i endnu en Edith. Det er gået hen og blevet min go-to-strikkeopskrift, når jeg vil hygge mig med noget, som bliver godt til mine tøser. Strikkeopskriften går kun op til str. 6 år, men jeg har fundet ud af, at jeg kan strikke den på pinde 4 1/2 i stedet for 4 og at den så passer mine piger perfekt. Det var hvad jeg gjorde med den brune i perlestrik, som jeg viste dig tidligere. Denne, jeg nu er i gang med strikker jeg så på pinde 4 1/2 og har lagt 4 ekstra masker på pinden fra starten, så blusen ender altså ud med at blive større og dermed kan den få en langvarig plads i pigernes garderobe, når den bliver færdig.

Jeg strikker den i Drops Babyalpaca Silk* og en tynd silke mohair fra Isager. Den fra Isager kan jeg desværre ikke finde online, men den kan udskiftes med en Kid Silk Mohair fra Drops, hvis nu du vil lave et online-køb fra samme webshop.

Den sorte stribe strikkes også med Drops Babyalpaca Silk*, dog uden mohairtråd. Jeg synes, det er fint med en lille stribe hist og pist, men jeg skal lige finde ud af, om det så bliver for meget af det gode med vinger på skuldrene, eller om det rent faktisk gør blusen piget trods alt. Hvad tænker du mon – skal der vinge på eller ej?

Jeg vil i øvrigt sige tak for jeres altid fine interesse for mine strikkerier. Det er jo stadig relativt nyt for mig, og dermed også som indhold her på bloggen, men som altid har jeg verdens sødeste læsere, som bare roser og tager imod mine indspark. Hurra for jer! Find flere strikkerelaterede indlæg på bloggen her. Klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.