Udgivet i Skriv en kommentar

Ideer til Fars Dag gaver

Synes du også altid, det er mega svært at finde på gaver til ham derhjemme, så se de her ret geniale ideer til gaver til Fars Dag.

Fars Dag er jo på næste tirsdag, den 5. Juni. Jeg selv sidder på tidspunktet i Hong Kong uden børn og uden far, så der skal lige planlægges lidt omkring det. Hvordan er det hos dig, fejrer I det? Jeg tror egentlig at min mand er helt ligeglad, men fordi at jeg på ingen måde er ligeglad med mors dag, så bliver fars dag altså også markeret. Det er egentlig slet ikke fordi vi går gavevejen hver gang. Vi prøver i høj grad at tale med børnene om, at det er en måde at vise værdsættelse på og en tegning, et kort, en blomst fra haven er i princippet nok. Igår hvor jeg ikke selv er hjemme, kunne en gave dog godt være aktuel, fordi det er så konkret en ting for dem at kunne eksekvere på uden mine remindere.

Jeg har fundet flere gode ideer til gaver til Fars Dag, som du måske også kunne bruge, og det kunne jo sagtens være en oplevelse i form af et gavekort. Find flere gode oplevelsesgavekort her*.

  1. Star Wars vaffeljern*
  2. Magnetisk armbånd til søm og skruer*
  3. Mega smart roterende vaskebørste* til når far skal vaske bilens fælge
  4. Cool badeshorts* fra Polo Ralph Lauren
  5. Scratch Map* er en super ide til at holde styr på, hvor i verden I har været – både far og børn, vil elske at skrabe frit, når et nyt land er besøgt
  6. Tyverisikret rygsæk* – den skulle simpelthen være aldeles umulig at bryde ind i. Find den med info her*
  7. Sjovt og moderne slips fra Tiger of Sweden*
  8. Gasgrill med 3 brændere* – det har jeg hørt må være et minimum, ha ha
  9. Fleksibel bitsholder* til de svære steder

Jeg går en travl uge i møde med pakning til min rejse i næste uge og tusindvis af gøremål, der lige skal nås inden. Håber at få tjekket ind på bloggen med mere fra vores tur til Bornholm, en opskrift og lidt solskinsglæde, så stay tuned, som man siger, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.