0
Glutenfri opskrifter Morgenmad Opskrifter

Koldskåls chiagrød til morgenmad

Skal du allerede fra morgenstunden redde dig den sommerlige følelse, så prøv denne chiagrød med koldskål og friske jordbær. Den vil sende dig til himlen simpelthen.

Jeg indrømmer, at det næsten er uforskammet, at kalde det her for en opskrift, men hvis nu jeg skynder mig at omdøbe det til et godt tip, så tilgiver du mig vist, aftale?!

Jeg elsker min chiagrød om morgenen, men kører nogle gange sur i de samme 2-3 fremgangsmåder, så da jeg forleden lavede den på koldskål, kunne jeg alvorligt talt høre Vor Herres engle synge. Arhmen en sommerfølelse lige fra morgenstunden, og så fik jeg endda anrettet den ekstra appetitlig til dagens anledning. Jeg mener, man bliver glad af en flot morgenmad og så er man vel også blogger, ha ha. 

Den er nem at lave, så hvis du vil prøve det selv, skal du blot scrolle ned forbi billederne for at finde forholdene.

Opskrift Koldskåls chiagrød

1 dl Koldskål
1/2 mælk
1 1/2 spsk chiafrø
1/2 tsk vanillepulver

Mix det hele sammen og rør et par gange henover det næste kvarters tid. På den måde får du fordelt frøene bedst inden du siger godnat.

Næste morgen er din grød klar til at blive nydt med lidt granola, eller som jeg har gjort, med knuste kammerjunkere og jordbær. Uhm, jeg siger det.

Jeg sidder i vores lille bil, som er pakket til bristepunktet. Målet er Bornholm, som vi satser på, vil tage sig fint af os de kommende dage. Hvad har du mon selv af planer? Klem Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.