Udgivet i Skriv en kommentar

Opskrift – chiagrød med koldskål til morgenmad

Skal du allerede fra morgenstunden redde dig den sommerlige følelse, så prøv denne opskrift på chiagrød med koldskål og friske jordbær. Den vil sende dig til himlen simpelthen.

Jeg indrømmer, at det næsten er uforskammet, at kalde det her for en opskrift, men hvis nu jeg skynder mig at omdøbe det til et godt tip, så tilgiver du mig vist, aftale?!

Jeg elsker min chiagrød om morgenen, men kører nogle gange sur i de samme 2-3 fremgangsmåder, så da jeg forleden lavede den på koldskål, kunne jeg alvorligt talt høre Vor Herres engle synge. Arhmen en sommerfølelse lige fra morgenstunden, og så fik jeg endda anrettet den ekstra appetitlig til dagens anledning. Jeg mener, man bliver glad af en flot morgenmad og så er man vel også blogger, ha ha. 

Den er nem at lave, så hvis du vil prøve det selv, skal du blot scrolle ned forbi billederne for at finde den såkaldte opskrift på chiagrød med koldskål.

sådan laver du chiagrød
Opskrift chiagrød
koldskåls chiagrød
opskrift chiagrød med koldskål

Opskrift på koldskåls chiagrød

Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 dl Koldskål
  • 1/2 dl mælk
  • 1 1/2 spsk chiafrø
  • 1/2 tsk vanillepulver

Sådan gør du

  • Mix det hele sammen og rør et par gange henover det næste kvarters tid. På den måde får du fordelt frøene bedst inden du siger godnat.
  • Næste morgen er din grød klar til at blive nydt med lidt granola, eller som jeg har gjort, med knuste kammerjunkere og jordbær. Uhm, kunne det være nemmere og mere lækkert?

Jeg sidder i vores lille bil, som er pakket til bristepunktet. Målet er Bornholm, som vi satser på, vil tage sig fint af os de kommende dage. Hvad har du mon selv af planer? Klem Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Opskrift Vurdering
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.