12   157
4   58
24   318
2   139
1   92
3   103
5   175
4   88
14   205
17   144

Når de selv kan vælge… møgungerne

Enten ser de fantastiske ud eller også ligner de noget, der er løgn med enhjørningetendenser og pailletter i ét væk. Jo jo, de er såmænd kommet i en alder, hvor tøjet absolout siger noget om dagsformen, men sidste mandag så de sgu nærmest blændende ud, hvis du spørger mig.

Når deres mor siger, at de skal se ordentlige ud, så vælger de selv fra skabet og ser ud a la på billederne her. Det er da også en slags bedrift – altså at de kender deres mor så godt, ha ha. Fordi præferencerne, når man som næsten-8-årig skal mærke sommerfuglene baske i maven, er altså ikke helt på linje med morens smag. Det er nu nok meget godt og sundt, og i dagligdagen får de helt lov selv at bestemme.

Langærmet bluse fra Alerin* / Kortærmet bluse, hjemmesyet, samme stil her fra Molo* / Cardigan fra Noa Noa Miniature, ældre, lignende her* / Nederdel fra H&M / Culotter fra Zara / Knæstrømper fra Alerin* / Strømpebukser fra Alerin* / Chelseastøvler fra Pom Pom, udgået / Sko fra Bisgaard, udgået

Det er en god blanding af favoritbrands og så må vi vist lige italesætte skoene, som i den grad trænger til en udskiftning. Det er dog skønt st de kunne starte sæsonen i fodtøjet fra sidste år, ikke mindst at det dyrt indkøbte fodtøj decideret når at blive slidt op.

Skulle jeg sammensætte et super sødt sæt tøj til trunterne, så ville det ende med denne top fra Mango Kids* matchet med et par slidte skinny jeans også fra Mango Kids og så et par super skønne espadrillos* – jeg elsker selv at tøffe rundt i espadrillos, gør du ikke?

Jeg håber, at du får en forrygende mandag – min ser ud til at blive lidt af en forkælelse, først med en kundefri dag, så jeg kan nå en masse computer-arbejde, dernæst med et møde i Journalistforbundet, hvilket altid er spændende, fordi det føles så fyldestgørende at arbejde med bloggeres vilkår. Nyd dagen derude, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.