63   120
4   138
27   111
15   200
2   100
23   265
6   84
7   138
46   208
11   121

Outfitlykke og børnearbejde

Må man godt sætte rød sammen med lyserød, eller lilla med sennepsgul? Her handler det om farvekombinationen, der får mig til at juble og lidt om børnearbejde.

Det der med farvekombinationer, det kan få de fleste til enten at juble eller rynke på næsen. Jeg kan ikke helt vurdere, om det er en generationsting, eller om det alene har at gøre med vores individuelle måde at opfatte æstetik på, men for nogle, er og bliver det forbudt at kombinere blå med sort, eller rød med lyserød. Jeg selv, er helt omvendt. Jeg elsker at “provokere” de sarte pasteller med en uventet farve, og for tiden har jeg især svagheden for lavendel eller lyserød med sennepsgul. Det kan sgu noget – er du enig?

På tur med mine piger i går, fik jeg sveskerne til at føre kameraet. Jep, de er sat i arbejdslejr, fordi de kan lige så godt lære det nu – før eller siden laver de vel selv en Youtube-kanal eller blog, og om ikke andet, så må de jo assistere deres aldrende mor i hendes bedrift med at begå sig som influencer, ha ha. De gør det nu ganske ok som fotografer, synes du ikke?

Bluse, vintage fra Bob & Lutetia* / Taske, gammel, fra Naja Lauf / Sneakers, New Balance* / Gamle bukser fra H&M, lignende herfra* / Cardigan fra Uniqlo, lignende herfra* / Regnjakke fra Uniqlo, lignende herfra* / Gammel halskæde fra H&M

I dag er skolen og fritten lukket igen, men vi nøjes med lidt afslapning her til formiddag. Jeg selv får kunder senere og pigerne skal hygge med mormor. Rigtig god dag til dig, knus fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

2 Comments

  1. 2. maj 2018 / 8:15

    Du ser altid skide skøn ud Dorte!!! Jeg er heller ikke det mindste farve-forskrækket og kan godt lide at et outfit har et skarpt touch af at folk gerne må tænke “tog hun det på????!” Altså på den fede måde *ha ha ha*

    • 15. maj 2018 / 21:42

      Du er da virkelig bare så sød Libbie og så skal du have mange tak for linket fra din blog også. Hvor gør det mig bare glad 🙂 Kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.