Udgivet i Skriv en kommentar

Random bornholm

 

Vi drog ud og kom tilbage med lynets hast, og selvom vi havde hele 3 dage på Bornholm, så nåede jeg end ikke at åbne bloggen for at skrive eller kommentere. Det var nu meget godt og de korte pauser fra bloggen har jeg efterhånden accepteret som en sund nødvendighed. Til gengæld har jeg givet mulighed for at følge vores eventyr på Instagram, hvor du også finder en komplet række af stories, som jeg har gemt under min profil.

Turen var GOD. Vi har nydt, slappet af, skældt en smule ud og opdaget en masse fine ting. Det har faktisk på flere måder været præcis, som sådan en tur nu skal være, og nu er tiden kommet til at få minderne kategoriseret. Jeg har mest lyst til at starte her – altså med nogle helt random stemningsglimt fra de seneste dage på Bornholm, så sådan bliver det. Jeg lover at vende tilbage med mere konkret info om vores hus og de steder, vi har besøgt, men det hele skal først lige bundfælde sig.

Bornholm kan noget helt særligt. Udover at være smuk, rå og gammel-romantisk, så bringer øen en helt særlig ro ind i mit sind. Det er en blandet omgang barndomsminder, voksenromantik og æstetisk livsnyderi. Det den bornholmske dialekt, som får et smil frem på læben, og tænk sig at det er en gave, som kun er vi danskere forundt. Andre vil end ikke lægge mærke til det.

Nåh venner, min mandag er faktisk lidt travl, og jeg ville egentlig bare lige smide et livstegn, så det er hermed gjort, men som sagt er min plan at vende tilbage med masser af bornholmerglimt til dig. Kram fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.