Shit, nu er det virkelighed

Jeg ved ikke hvorfor, at jeg ikke rigtig har forholdt mig til det før nu, men hver gang jeg har fortalt det til andre, har de været svært begejstret, ja nogle endda imponerede, og jeg selv har bare smilet og sagt “mmm ja, det bliver da ret vildt”. Det har på en måde bare været en historie at fortælle, men ikke en egentlig virkelig fortælling, som jeg har fattet. Men nu, nu er det pludselig gået rigtigt op for mig – jeg gør det faktisk sådan helt for real! Og jeg GLÆDER mig.

Hong Kong venter mig om bare 3 uger, flyet er booket*, hotellet er booket* og veninden adviseret. Inden da skal vi lige klare 2 gange børnefødselsdage, delen ud i klassen, forældredag på skolen og et hav af opgaver og kunder. Og Nårh ja, så skal der lige pakkes og planlægges også.

Min liste over to do’s i Hong Kong denne gang rummer nogenlunde disse overskrifter:

  • Tai Ping Shan og Sheung Wan områderne, som jeg snusede lidt til sidste gang, men er mere nysgerrig på
  • Eventuelt Tai O, som dog ligger helt ude bag lufthavnen væk fra øen Hong Kong, så jeg må lige se, om jeg “har råd” til at bruge en hel dag på det – er det turen værd? Jeg ved, flere af jer har været der…
  • Stanley Market skulle være et virkelig fedt område også, så der vil jeg i hvert fald tage til
  • Wan Chai området
  • Sham Shui Po, et shoppingcenter, som har en vild butik med masser af slim og squishy-halløj – i know, det er absurd, men det må simpelthen opleves, og så kan jeg også hive verdens mest populære gaver med hjem til trunterne

I skal virkelig have tak for altid at vise så stor interesse for vores rejser. Det er sjovt at dele guides og oplevelser, når de bliver taget så godt imod, og jeg håber naturligvis at jeg også med denne kommende rejse kan fylde inspirerende og brugbare informationer på bloggen til jer 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Maja
    17. maj 2018 / 19:20

    Hong kong er fantastisk? Glæder mig til at læse dine anbefalinger. Vi skal til Berlin til sommer (vi har to børn) og har allerede nu, haft stor glæde af dine anbefalinger derfra, tak for det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.