fbpx

Syrener, sådan holder de længere

syrener tip vand holde længe

YES! Syrenerne er sprunget ud og hele mit nabolag ligner én stor visuel orgasme. Her er de tips, du skal kende for at få dine syrener til at stå længst muligt, når du klipper dem af til en vase.

Jeg elsker elsker syrener, og jeg har ingen i min have. Eller jeg har en lille bitte helt nyplantet en, som i år har beriget mig med en enkelt smuk klase. Så jeg jeg har været på aftenrov med grenesaksen i går, hvilket du måske fulgte med i på på Insta Story? Var det ikke bare hjerteskærende med den lille hund bortset fra det? Arhmen altså, jeg er så glad for, at det trods alt endte lykkeligt! Nå, men syrener fandt jeg masser af, og det naturligvis uden at berøve nogens have. Det er heldigvis sådan at der står syrener rundt omkring på Amager, som ikke tilhører private hjem, og dem turde jeg godt klippe mig nogle værdsatte grene fra.

Da jeg stod op i morges duftede der smukt af syrener i hele stueetagen, åhhh hvor jeg dog elsker det.

syrener tip vand holde længesyrener tip vand holde længesyrener tip vand holde længesyrener tip vand holde længe

Jeg er gået all in med matchende negle endda. Jeg bestilte nemlig 4 nye farver shellak hjem forleden, og den lilla var nødt til at blive indviet først, naturligvis! Det er de før omtalte lakker fra Le Mini Macaron* og farven her hedder Lillac Blossom*. Kan du lide farven?

Læs min anmeldelse af Le Mini Macaron shellak-sættet her

Sådan holder du liv i dine syrener

Syrener hænger hurtigt med næbet, når de bliver klippet og sat i en vase, men I er flere følgere, som på Insta var hurtige med jeres tips, så dem skal jeg selvfølgelig sørge for at give videre, så alle kan få gavn af dem:

 • Smadr grenene nede ved roden – jeg har med grenesaksen blot klippet op i dem, så de bliver flækket. Dette skal hjælpe grenene til at kunne suge væsken fra vasen til sig
 • Sæt dem i varmt vand og ikke for koldt

Jeg aner ikke, om samme tip gælder med syrener, som det gør med tulipaner, men med tulipaner kan du i hvert fald få dem til at rejse sig igen ved at putte lidt salt i vandet, når de begynder at hænge. Prøver du det af på syrenerne, er det aldeles på egen regning dog, ha ha.

Kunne du eventuelt lige smide en kommentar med, hvad du bruger syrener til udover til vasen? Har du prøvet at kandisere dem for eksempel, lavet sukker eller noget andet? 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

4 Comments

 1. SofieW
  15. maj 2018 / 14:32

  Den neglelak er da også bare simpelthen så fin! Og syrener ligeså, de duften er helt eventyrlig. Salttricket kendte jeg ikke, det må jeg se at få prøvet af. Jeg bruger dem ikke til andet end pynt og så har jeg lige lært mine unger det gamle trick med at suge nektaren…..

  • 15. maj 2018 / 21:41

   Ja det med at suge kender vi også – det er fint – men man må jo kunne lave nogle skønne ting ud af det, tror du ikke?

 2. Mie
  24. maj 2018 / 18:56

  Jeg bliver simpelthen nødt til at spørge hvor ‘stjerne’ puden er fra? Den kunne passe så fint med mine yndlings

  • 26. maj 2018 / 21:09

   Jeg er i tvivl om hvilken pude du mener men de er stort set alle sammen hjemmelavede ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.