Udgivet i 4 kommentarer

Back in BuJo business

Det er tid til en update på hvordan det går med kalenderstyringen for mig, og jeg ved jo, at I er mange, der joiner mig på rejsen her. Jeg er tilbage ved min Bullet Journal, men i en reduceret form, som jeg kommer nærmere ind på her, også i en ny video. 

Hvis du har fulgt med hos mig længe, så ved du, at jeg er fan af god planlægning. Det er faktisk ren gavebod, hvis man bruger bare en smule tid på planlægning, fordi kræfterne frigives til alt muligt andet, når man ved, der er styr på de vigtige ting fra dag til dag. Planlægning kan heldigvis ske på mange måder, så hvordan vi hver især finder vores “groove”, er og bliver en individuel sag, men for mig dur det bedst med en papirkalender.

Tidligere på året fortalte jeg dig om, hvordan jeg havde valgt at købe en kalender, som jeg ville indføre nogle BuJo-principper til. Det gik desværre ikke, og jeg stod lidt på sidelinjen og betragtede mig selv blive mindre og mindre organiseret og mere og mere frustreret. Så jeg fandt min BuJo frem igen for nylig, tegnede et par uger op og startede et par noteslister. Det var ikke meningen, at jeg ville igang sådan rigtigt igen, men det var også præcis der, det gik op for mig, at jeg jo netop skal gøre det, som giver mig værdi. Jeg tænkte meget over, om min simple måde var nok til at inspirere dig, men så tænkte jeg, at det måske præcis er det, som hjælper andre igang. Altså at se hvor simpelt det kan gøres og at få indblik i, hvordan jeg netop har sorteret det fra, som ikke er mig, og lagt det til, som jeg manglede i min købte kalender. Så jeg har tillid til, at jeg ikke spilder din tid med hverken dette indlæg eller videoen, som jeg linker til længere nede. Har jeg ret?

Mine foretrukne redskaber til at føre Bullet Journal

Jeg har lige uploadet en ny video til min youtubekanal, som du kan se her.

Kan du klare mere snak om planlægning og Bullet Journals mon? Jeg håber, du kan se det godt ved den slags inspiration stadig – vi bliver jo aldrig helt færdig eller perfekte i den kunst, vel?! Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

4 tanker om “Back in BuJo business

  1. Jaaa! Jeg elsker at du er tilbage på din BuJo 🙂 Jeg er selv totalt BuJo addict, elsker når der er andre, der nørder BuJo 🙂

    Glæder mig til at læse om det nye, helt enkle setup fungerer for dig. I mit tilfælde fungerer det nemlig bedst, når det er helt, helt enkelt. Min nuværende er en Leuchtturm Bullet Journal, og kan fint anbefale den – men Dingbats skulle vist også være ret fine – der er indbygget penneholder og lækkert cover i vegansk læder.

    1. Dejligt at høre og tak for tippet med bogen. Jeg har heldigvis en del sider at arbejde med endnu, så jeg har tid til at sondere markedet. Stay tuned og tak for sin kommentar, kh Dorte

  2. Hi
    I´m going to Copenhagen on friday and I´m looking for stores that are selling pens and notebooks for bullet journaling. I know Marker´s and pens but do you know any others?

    1. Oh wonderful, hope you’ll enjoy! I would pay a visit to either Creas, Store Kongensgade 27 or Stelling in Kirkestræde 1 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.