Copenhagen Streetfood på Reffen

Foto af Malene Porup

Hvis der er et sted, som skal opleves i godt vejr i København denne sommer, så må det være Copenhagen Street foods nye adresse på Reffen. Mega stemningsfulde omgivelser med masser af forskellige lækre madboder, is-sjov og barer med både kaffe og alkohol. Det er et skønt sted at hænge ud, jeg siger det bare.

Vi var forbi allerede den første weekend, og kort tid efter var jeg der med Lisbeth og vores fotograf Malene Porup for at finde lækre omgivelser til at skyde billeder i. Det må man da i hvert fald sige, at der er derude – fede og rustikke omgivelser, som for så vidt også kan bruges, hvis du bare vil skyde nogle lækre billeder af dine møgunger. Der ligger klos op ad street food gaderne nogle små skaterbaner, som ungerne kan bruge med både rulleskøjter og skateboard, hvis de altså tør – for der er lidt hop og bakker.

Foto: Malene PorupNederdel fra Stig P* / Sko fra Asos* / Skjorte fra H&M / Taske, vintage fra Bob & Lutetia / Øreringe fra Enamel Copenhagen, udgået, samme stil fra Julie Sandlau her**

De der regnbuefarvede is er i øvrig helt skøre. Det er ligesom en snebold der bliver overhældt med farvet sirup, der giver smag og det der vilde regnbuelook. De smagte godt, men var ret dyre også – hvad man ikke smider penge efter, for at glæde ungerne, der står der med underkæben på knæskallerne, ha ha.

Du kan cykle derud eller tage bilen, men du skal være indstillet på en parkeringsafgift på bilen i så fald – og det er ikke billigt. Når det er sagt, så skid hul i det og smut derud alligevel! Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

2 Comments

  1. 22. juni 2018 / 8:22

    Skønne billeder Dorte. Jeg håber vi en dag kommer forbi Reffen, der ser dejligt ud.

    • 22. juni 2018 / 15:21

      Måske en sommerferie tur for jer? Det er så hyggeligt derude ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.