DIY clips og min bucket list til Bullet Journal

Man kan godt bruge flere bogmærker end den ene snor, der sidder fast på kalenderen, så her er et tip til en super nem DIY. Lav dine egne clips med stofdutter, så har du altid nok til alle dine gode lister. Jeg deler også min liste over ting, jeg gerne vil udvide mit penalhus med for at kunne lege mere med farver og skrifttyper.

Den er så lille bitte og alligevel er I så mange, der har fået øje på den. Den lille clips, som i virkeligheden ikke er en den, derimod en dem i pluralis. De er hjemmegjort med clips og satinbånd fra Søstrene Grene og de tager ingen tid at lave, så her forsøger jeg at tydeliggøre hvordan.

Jeg håber, at du kan se dig ud af guiden via billederne her. Det er lidt svært at forklare, men ufattelig nemt at lave, så prøv ad selv og husk at del med mig, når du bruger mine ideer. Jeg elsker, når I tagger mig på Instagram med jeres egne udgaver. Jeg hedder @dortebak____, så find mig endelig 🙂

Start gerne med lidt længere bånd end vist her, så er det nemmere. 

Læg båndet omkring den ene ende og fat de 2 snipper, så du kan folde dem bagover gennem løkken på din clips

… som vist her

Hiv i enderne, så knuden samler sig og klip snipperne til – voila!

Min bucket list til Bullet Journal

Leuchtturm notesbog

Jeg har været rigtig glad for min Moleskine, men overvejer at købe den famøse Leuchtturm*, som alle Bullet Journalers taler om. Det skulle da lige være fordi, at jeg har set Moleskine i en fantastisk mat lys grøn farve her*.

Tusser

De tusser, jeg har arbejdet med indtil nu, har alle været en kæmpe skuffelse, fordi de går igennem siderne. Det er mega irriterende, når man nu gerne vil have lidt kulør med i sin bog. Jeg har hørt virkelig positivt om både Crayolas Super Tips*, som ikke er særligt dyre, men også Tombow Dual Tips* kommer med gode anbefalinger. Sidstnævnte er lidt dyrerer, men har den fordel at man kan arbejde mere vandfarve-agtigt med dem, og at man kan lave kalligrafi med den ene ende. Dette sæt med pastelfarver* kalder ret meget på mig – kan du ikke næste høre det?

Fine liners og skrivepenne

Til de fine linjer og til at skrive med foretrækker jeg helt klart min Gel ink pen fra Muji. Jeg skal helt klart forbi Muji i Hong Kong i næste uge for at købe flere af dem til lageret, når nu ikke Muji har fundet ud af at åbne en butik i København endnu! Faber Castell har dog også en pakke med 4 fine liners* i hver deres tykkelse, og de går heller ikke gennem siderne i din Bullet Journal.

Nu har du fået 2 dage i træk med Bullet Journal, så nu giver jeg lige plads til lidt andet indhold på bloggen den kommende tid. Du kan finde masser af inspiration og høre om mine erfaringer i playlisten her med alle mine Bullet Journal-videoern. Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ve dat bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.