Udgivet i Skriv en kommentar

Et praktisk tip til rejsen

I disse snart-sommerferie-tider må det være mere end passende at give et gennemtestet tip videre til dig, som også elsker eller savner at have styr på en praktisk pakning af kufferten.

Jeg købte i efteråret et Meraki Travel Kit*, som jeg altså har medbragt nu 2 gange til Hong Kong og på adskillige weekendture. Jeg kan derfor dele min positive erfaring med dig og anbefale dig at købe sættet, som er nemt at fylde op med dine egne produkter, som ikke vejer ret meget og som holder tæt, også på flyrejsen.

Bonus info om Meraki Travel Kit*: De er testet og registeret som food safe, hvilket betyder, at du for eksempel kan fylde dem med smoothies til dine børns madpakker. Smart hva?!

Jeg er stadig lidt jetlag-ramt, så bær over med mine sporadiske fremtoninger her og andre steder. Jeg følger det danske døgn, men min balance er helt fucked up og derfor er jeg fraværende og træt meget af tiden. Jeg tænker, det snart ordner sig – om ikke andet i weekenden, hvor jeg skal prøve et par rutjsebaner i Fårup Sommerland, ha ha ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.