Udgivet i Skriv en kommentar

Fordi jeg snart ikke tør vise dem længere…

Her får du noget så dekadent som en guide til de bedste lyserøde klip klappere, der er på markedet, både dem med pels, dem i plastik og den med velour.

De er meget populære, og hver eneste gang bare en flig af dem ses på et billede, bliver jeg spurgt: “Hvor er skoene fra?!” Man kan næsten få lyst til ikke at vise dem frem, fordi skuffelsen ligger lige om hjørnet, når man ved, at de er udsolgt og udgået og ikke har vist sig på hylden lige siden. Jeg har ledt endnu en omgang for at kunne glæde jer, men ak, de er ikke at finde igen de fine rosa veloursko, men jeg fandt til gengæld 13 alternativer, som jeg synes vældig godt om. Hvem ved om dit nye drømmepar gemmer sig iblandt også? Her er de…

 1. Svea klip klap med pels*
 2. Uldpelset klip klap fra UGG*
 3. Pelsede klip klappere Agnes Cecilia*
 4. Slippers med lukket tå i rosa velour fra Free People*
 5. De sjove cartoon-agtige klip klappere er fra Vivienne Westwood for Melissa*
 6. Gina Tricot pels klip klappere*
 7. Puma laksefarvede klip klappere*
 8. Steve Madden pels slippers*
 9. New Look Teddy Fur slides*
 10. Glimmer sandaler fra Bianco*
 11. Glimmer plastik klip klappere fra Accessorize*
 12. Tommy Hilfiger klip klappere*
 13. Pink plastik klip klappere fra Aldo*

Jeg må indrømme, at jeg har lidt af et crush på de der plastiknogle med glimmer i, som minder mig om mine barndomssomre på Fyens Hoved Camping. Tyskerne havde altid sådan nogle tjekkede plastiksko, som de badede med, og jeg var evigt misundelig på dem. Den slags brugte vi nemlig ikke i min familie, he he…

Jeg ønsker dig en fin onsdag, klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ved at bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.