Udgivet i Skriv en kommentar

Ubudne gæster på bloggen – jeg er blevet hacket!

Har jeg overhovedet noget at grine af? Med en hacket blog, der for et døgns tid siden lignede en patetisk katastrofe? Joh, du læser rigtigt, jeg har simpelthen været hacket, og her får du lige en update på, hvad det har betydet for dig som læser.

Arhmen for fuck og helvede, ja du må meget undskylde det bramfri sprog, men når ens blog bliver hacket med det til følge at man kan afsætte aldeles uventede og træls ressourcer for at få den op at køre igen, så bliver man, i dette tilfælde jeg, mega frustreret. Øv.

Jeg fik et tip fra et par stykker i går om at de klikkede fra FB over til min blog, men i stedet landede på nogle underlige sider. Måske flere af jer har oplevet det samme på det seneste? I så fald; UNDSKYLD. Jeg har ikke med vilje generet nogen, men nu skulle det i hvert fald gerne være blevet fikset. Åbenbart var jeg blevet angrebet af noget Malware, som er skadelige filer, der absolut skal stoppes, og som samtidig kan forstyrre jer, der læser med blandt andet ved at dirigere jer over på 3. parts-sider, som ikke har med min blog at gøre. Hvis du oplever den slags her i min lille, hyggelige online-hjem, så lad mig det endelig vide, så jeg kan reagere på det igen. Er du i tvivl om din egen data-tryghed, så ryd din historie, så du ikke har cookies liggende.

Og apropos ordet “online-hjem”, så må jeg sige, at jeg føler det enormt krænkende med sådan et indbrud. Sådan føles det nemlig, når uvedkommende finder vej ind til min hemmelige bagside og placerer giftige filer i mit ellers trygge og positive univers. Føj nogen skulle skamme sig og huske sig selv på, at de skuffer nogle mennesker, de holder af med deres utrolig ringe adfærd. Jeg er slemt uimponeret!

Billederne er taget af Malene Porup og jeg er iklædt masser af genbrug, ligesom jeg jo elsker det. Jeg er lidt fjollet med de lyserøde strømper i kærnelæderskoene, er du ikke? De er gamle, fra Friis & Co, men lidt for stillet-agtige til mit humør, så jeg drømmer faktisk om at investere i et par som disse Swedish Hasbeens, som i mange år har været på ønskelisten og bare aldrig er kommet til købet endnu. Skørt, som den slags nogle gange bare skal have det lange tilløb.

Nåh, nu fik du bare lige en lille live update herfra, og nu er jeg så nødt til at smutte igen, fordi jeg er så træt, at jeg er lige ved at falde i søvn ved tasterne. Tak for opbakningen og tålmodigheden med min “syge” blog, klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ved at bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.