Udgivet i 6 kommentarer

Når hverdagen kalder på godt (og ikke ondt)

Om hverdagens hamsterhjul, som både kan være din ven og din fjende, og lidt om meal prep og madplan. Velkommen til hverdagen min ven…

Det er pudsigt. Man kan være helt desperat og nærmest ikke udholde tanken om flere madpakker eller spaghetti kødsauce, og så kan man elsker den selvsamme hverdag. For det meste gør jeg det sidste, men inden Hong Kong var jeg virkelig nået et punkt. Ikke bare med madpakkerne, men med hele familielivet … jeg havde mere lyst til et kæresteliv og var simpelthen så træt af at høre mine børn i de samme daglige skænderier, og antallet af “mor” eller antallet af spørgsmål, de synes, jeg skal præsenteres for … det er ikke småting, de mener, sådan en mor-type kan rumme, og et langt stykke hen ad vejen, kan jeg det også; rumme det. Men jeg var nået en grænse – og jeg søgte helt bevidst noget kontinuerlig alenetid, da jeg bookede flybilletten til Hong Kong.

Man skulle jo tro, at man efter sådan en uge kunne vende hjem med fornyet energi, måske endda have mærket et dybt savn, men skal jeg nu være helt og aldeles ærlig, så var jeg faktisk utrolig dygtig til at være alene og ikke savne. Misforstå mig ikke, jeg elsker mit familieliv og alle individer i den, og jeg blev oprigtigt glad for at modtage hilsner hjemmefra, ligesom jeg oprigtigt glædede mig til at komme hjem, men jeg var uhyggeligt afklaret med min tid alene.

Da jeg kom hjem gik vi ind i en intens uge, hvor manden skulle et par dage til Aarhus og jeg selv var både jetlaget, høfeber-ramt og havde en travl arbejdskalender, så det forventede overskud viste jeg altså ikke. Ikke før i dag, that is, hurra! Efter en mega mega fed weekend i Fårup Sommerland sammen med en masse andre bloggerfamilier, så har vi haft et virkelig skønt, tiltrængt og humør-opbyggende samvær i vores lille, fine familie, så lige nu glæder jeg mig bare helt vildt til en helt almindelig uge med madpakker, tennis, skole-intra og arbejde.

Dagen er gået med indkøb, meal-preps og tanker om madplan. “Tanker om” fordi jeg for tiden foretrækker ikke at lægge mig helt fast på ugens madplan, men i stedet gør nogle ting klar, så jeg nemt kan trylle noget frem efter lyst og antal med-spisende. Sådan en gennemtænkt meal-prep kan altså også noget magisk. Er det mon noget, du kunne tænke dig inspiration til? Overvejer kraftigt at lave lidt video omkring det på et tidspunkt nemlig…

Jeg gætter på, at du kan genkende det her fra dig selv? Ønsker dig uanset hvad en god ny uge i sigte, klem fra Dorte 

6 tanker om “Når hverdagen kalder på godt (og ikke ondt)

  1. Ja gerne og så gerne til madpakker, hvis du har ideer til det ;0)

    1. Det kan du tro, jeg har – stay tuned, jeg vil helst dele det som videoer – det synes jeg flyder bedre med den slags indhold, men det skal nok komme snart, det lover jeg! Tak for din kommentar og nyd dagen – kærligst Dorte

  2. Ja tak. Vil meget gerne se en video om meal prep 🙂

    1. Super, den er allerede igang med at blive planlagt ??

  3. Ja, jeg tror at vi alle ind i mellem længtes efter en pause fra familielivet for at lige at kunne mærke sig selv lidt igen.

    1. Præcis, det er nok også mere det med om man får det gjort ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.