0   34
0   97
4   115
16   199
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204

Random Hong Kong

Huhej hvor tiden flyver afsted. I morgen er allerede min sidste dag her i Hong Kong, og jeg har kamerarullen alt for fuld til at kunne gabe over de forskellige historier og videoer, jeg gerne vil dele med dig. Jeg er træt i mit hovede, men også salig. Tiden både med venindeselskab og på egen hånd har været intet mindre en godt for mig, og jeg glæder mig bare rigtig meget til hverdag og mit eget familieliv igen.

Mange har spurgt ind til, hvorfor jeg rejser alene, og hvad rejsen har af formål, om jeg er utryg osv. Derfor har jeg besluttet at lave en Hong Kong video til jer, når jeg kommer hjem, og i den besvarer jeg gerne alle jeres spørgsmål. Har du noget, som du gerne ser, jeg svarer på i relation til det med at jeg er rejst ud alene, så skriv endelig til mig – du kan bruge kommentarsporet her nedenfor, sende en mail eller en direkte besked på Instagram. I mellemtiden får du en omgang random glimt og betragtninger fra Hong Kong.

Det lyder måske helt skørt, men det her var min morgenmad – jeg var så stået ret sent op på grund af jetlag, og havde jo været vågen længe, da jeg passerede Emack & Bolio og jeg måtte bare prøve sådan en fætter her. Er den ikke vild?

Causeway Bay Wet Market i fuld sving. Wet Markets finder du overalt i byen og det sted, hvor alle kinesere køber deres kød og grøntsager. Mange af kødvarerne er komplet friske, nogle endda levende, så du selv kan stå for aflivningen!

Lyserød, kinesisk mochi – en sød kage med spongecake i midten, jordbærskum omkring og slutteligt den karakteristiske coating, som er lavet af rismel og giver en geleagtig overflade. Den smagte AMAZING!

Selfie i Sheung Wan, som er endnu et af mine foretrukne områder i byen. Jeg elsker simpelthen at kigge op, når jeg selv står i noget lavstammet kinesisk kioskagtigt gadeniveau.

Det er meget udbredt at give sin hund små sko på – det virker lidt tosset, men måske der er en god grund til det – kan det være varmebeskyttelse mon?

Bolig tour – ja jeg kom vist lige til at virke interesseret i en temmelig dyr lejlighed, så inden jeg anede af det, var jeg på den helt store tour med en mæglertype, der nærmest vred armen om på mig, for at jeg lagde 10.000 dollars som reservationsgebyr, shiiiit! Lejlighederne kostede i øvrigt mellem 30-60 mio kroner, hvilket angiveligt er i den billige ende i centrale Hong Kong

Husk altid at se til siden, så du ikke går glip af de små overraskelser. Her er en danseskole i en lille bitte gyde… man får lyst til at gå derind jo…

Te i alle mulige former er bare the shit hernede – de er fjollede med te, både varmt og koldt, og der er teshops på hvert et gadehjørne svarende til antallet af Espresso House derhjemme. Jeg er ikke så meget til deres Milk Chas, så jeg holder mig til kolde ice teas uden fed mælkeskum på toppen, meeeen måske jeg lige præcis skal nå at smage en i morgen?

På min tur ned ad bjerget, som min veninde boede på. Det var i fin gåafstand fra bymidten, så jeg nød de grønne stier på vejen ned.

Ååååh ja, butikker, der bare ikke kan stoppe sig selv og går overboard med dekorationen – kan vi pænt bede om mere af den slags derhjemme tak?!

Her bor nogen! Kender du den tanke, når du er afsted? Jeg elsker simpelthen gadedøre – det føles som en lukket bog, som gemmer på en spændende historie, hvis bare man åbner den…

Snyd ikke dig selv for at tage trapperne og stierne, som er angivet som stiblede linjer på dit kort. Man har det med at tro, at stiblede linjer og parker skal undgås, men fanme nej – ikke i Hong Kong! Og apropos parker, så er her et glimt…

Jeg har simpelthen forelsket mig i Victoria Park, som er en god sammenligning til Central Park i New York, bare asian style. Her er tennisbaner, legepladser, løbespor, svømmehal, bænke og meget mere. 

Kaffebarer gør sgu bare en så glad – ikke?!

Hvis du tror, at du har mødt kina, fordi du har været i Hong Kong, så vid, at det har du ikke – ryk hele tiden et par kilometer ind i fastlandet og det bliver vildere endnu. Jeg er helt sikker på, at det her slet ikke er noget, men det er det mest kinesiske kaos både lugtmæssigt, støj og visuelt, som jeg til dato har befundet mig i – og jeg vænnede mig relativt hurtigt til det!

Jeg er super akitv på Instagram, og har også gemt en hel masse stories om Hong Kong i min profil, så hvis du er nysgerrig og ikke allerede følger med der, så snus forbi ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

 

Follow:
0
Share:

2 Comments

  1. 9. juni 2018 / 16:05

    Det ser ud til, at du har haft en rigtig dejlig solotur til Hong Kong! (: Skal du prøve en milktea, inden du tager hjem igen, skal det altså være en HK style milk tea. Den fåes stort set alle steder i Hong Kong, men skal det være rigtigt hyggeligt, er jeg vild med Teakha i Sheung Wan, som har en ret lækker variant. De laver også vildt gode kager – deres matcha cheesecake er min favorit 😀
    Camilla | https://cammi.dk

    • 18. juni 2018 / 14:30

      Jeg nåede det ikke, damn, så er jeg nødt til at tage derud igen ha ha. Tak for dine altid gode råd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.