Sådan føles det at fylde 40

Hvordan har du det med at fylde 40?

Det er spørgsmålet jeg har fået mest det seneste halve år, og det med at runde 40 startede egentlig med at være helt som de seneste par fødselsdage. Jeg havde ikke umiddelbart reflekteret over, at det runde tal skulle ændre så meget, men når man bliver spurgt gentagne gange, så tvinges man jo også til at reflektere over det. Og det var jo ikke som alle de andre fødselsdage, og jeg har måttet sande, at jeg ikke er i samme båd længere, som jeg har været. Stille og uden at opdage det, er jeg hoppet først fra festbåden over på “jeg bliver mor”-båden, og senest videre over på den store cruiseliner. Fordi mit liv er sat, og det er godt. Fordelene ved at være ældre er, at der er styr på de væsentlige elementer som bolig, job og kærlighed. Karrieremæssigt er jeg også landet et sted, hvor jeg har bevist, at jeg kan noget, og det er faktisk ikke præstationerne, så meget som livskvaliteten, jeg er optaget af på det her stadie. Alt er godt, men…

Så er der fysikken. Fuck altså, hvor gad jeg godt kombinere min viden og state of mind med den fysik, jeg havde som 20-årig. Intet kommer jo foræret længere, og der pibler grå hår frem, hår på træls steder, som man er nødt til at våge over som en falk med en pincet og huden er bare ikke vital og smuk af sig selv hellere. Jeg har taget konsekvensen af det for noget tid siden, og selvom jeg aldrig har holdt mig til hudplejerutiner, så er der altså flyttet lidt af hvert ind på mit badeværelse. Både peelmasker med syre, jaderuller og ansigtsolier. Det gør klart en forskel, men jeg tror nok allermest på, at vitalitet skal komme indefra, ligesom med så meget andet. Som frisør ved jeg jo også, hvor meget den indre balance smitter af på det ydre, så alt andet lige må jeg jo tænke det samme gælder for huden.

Jeg forventer selvfølgelig ikke at blive 20 år igen, men jeg drømmer om at kunne mærke en tilfreds hud, og at nyde effekten af en velnæret hud, som ikke kræver en masse make-up og kniben i kinderne for at se frisk ud. Derfor glæder jeg mig virkelig også til at prøve Imedeens hudplejetabletter, som er hudpleje i tabletform, der i simpelthen har vundet en Danish Beauty Award i kategorien ”Inner Beauty”. Time Perfection tabletterne er beregnet til kvinder, der er tæt på de 40 og opefter, så jeg er jo landet lige i målgruppen til dem trods alt. Jeg er super spændt på, om de efterlever deres ry med at give blødere, glattere og mere strålende hud efter 90 dages brug.

Jeg vil sige, at jeg går til det her testforløb med ret høje forventninger, ikke mindst efter at have læst med hos Pudderdåserne, som skamroser tabletternes virkning.

Du finder Imedeen Time Perfection hos Helsam, som også forhandler Imedeens øvrige tilskudsprodukter til både hår og negle samt deres Tan Optimizer, som jeg også vil afprøve her henover sommeren.

Jeg er nysgerrig – har du mon prøvet dem, eller kunne du finde på det, hvis nu du hældte til at tro/vide, at de ville give dig et godt resultat? Det er jo en investering, der er til at tage at føle på, men omvendt så bruger vi damer jo også penge på så meget andet, så hvis det nu virker?! Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ve dat bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.