Små ændringer, kæmpe forskel

Hvor længe skal det tage at falde til i sit hjem – at føle indretningen rent faktisk er den rette? Her fortæller jeg lidt om min tilgang til indretning og hvad jeg går og arbejder med herhjemme for tiden.

Jeg er egentlig ret tilfreds med mit hjem og går ikke og laver de helt store forandringer i vores indretning længere. (Min mand vil helt klart opponere mod min påstand!) Det har taget mig flere år faktisk, før jeg følte, at vores hjem sådan rigtigt afspejlede os, men jeg synes, vi er der, så nu handler det dels om vedligeholdelse og om på en naturlig måde at gøre plads til de små trends og farveholdninger, som jeg løbende lader mig påvirke af. Jeg har aldrig været en alt eller intet-pige, så selvom jeg for eksempel virkelig beundrer Louise, som går all-in på ny stil flere gange om året, så bliver det aldrig mig på den måde. Det er i virkeligheden et sted jeg er landet de senere år – jeg jagter ikke på samme måde forandringerne, som jeg gjorde tidligere, og jeg kan mærke at jeg nyder, at mange ting har fået en plads. Jeg har altid været et rodehoved med mange nips, og det har altid betydet dårlig samvittighed eller halvstress, når jeg fik gæster og liiiige skulle fjerne nogle bunker hist og pist. Sådan er det nu stadig, men jeg accepterer det mere samtidig med, at jeg mere og mere fokuserer på de usynlige, gode løsninger, der organiserer mit hjem, frem for at bare få det til at se nyt og spændende ud på overfladen. Det ville være lidt vildt, hvis jeg nu kunne mestre begge dele på et tidspunkt – altså et organiseret hjem med plads til sjove forandringer?!

Som du måske husker, købte vi en brugt sofa for nogle måneder siden, og den er vi simpelthen blevet så ufatteligt glade for. Rummet fremstår bare mere samlet og hyggeligt nu, og vi kan være her alle sammen. I dag rykkede jeg vores Tray table fra Hay* tilbage i stuen efter at have stået i udstuen. Nu mangler det derude, så måske vi bare skal købe et mere, men i hvert fald fortjente endepladsen i sofaen altså at få et sidebord med plads til kaffe og fjernbetjening.

Sofaen hedder Carmel og er fra Ilva* / Tray table fra Hay* / Poster med tudse fra MOD Studio / Øvrigt på væggene er ældre kunst 

Jeg har genbrugt de eksisterende søm til at hænge noget andet på væggen, og den lille detaljer kombineret med bordet har jo nærmest skabt et helt nyt rum for os. Sjovt med de små bitte ting, som gør en kæmpe forskel ikke?! Jeg samarbejder med MOD Studio for tiden, så det er også der, den sjove tudse poster kommer fra. Den gør sig ret godt på væggen der synes jeg – kunne du mon være enig med mig, eller bliver den lidt for sjov og børneværelsesagtig?

Jeg har helt vildt lyst til at gå mit hjem efter i sømmene for tiden, men tiden modarbejder mig lidt. Kan jeg venligst bede om et ekstra timer i døgnet til det projekt? Klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ve dat bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.