Udgivet i 4 kommentarer

Anmeldelse af skoletasker fra Beckmann

Herhjemme bor der 2 piger, som var vokset fra begynder-skoletaskerne, så vi har ekviperet dem med nye skoletasker fra Beckmann, som jeg vil give dig et indblik i her. Jeg fornemmer nemlig, at ikke så mange kender dem, og vi er simpelthen begejstrede for ergonomien og de mange cool features i taskerne.

Det er ikke så lidt, at de 2 små piger ind imellem bærer på deres ryg. 1. klasse er netop overstået og madpakken alene kræver jo nærmest en taske for sig; læg så oveni, at der er dage med gymnastiktaske og biblioteksbøger også. Efter sommerferien venter en ny årgang med sikkert flere bøger og lektier, så tiden var inde til at opgradere pigernes skoletasker. Vi var nået til et punkt med de gamle tasker, hvor jeg slet ikke kunne se for mig, hvordan de skulle rumme flere bøger eller hvordan pigerne skulle slæbe dem.

Jeg er teamet op med det norske brand Beckmann, som jeg har fået anbefalet af blandt andet Lisbeth, og som jeg synes har tænkt over mange af de rigtige ting i udviklingen af skoletasker til børn. Først og fremmest kan jeg konstatere, at de nye tasker sidder ergonomisk godt på pigerne, blandt andet med nogle tykt vatterede skulderremme, men også fordi der er 2 justerbare spændebælter fortil, som gør at tasken kan sidde tæt både oppe og nede ved lænden.

En detalje, jeg især er faldet for, det er måden som turtaskerne bliver sat fast på. De hæftes nemlig på helt i toppen og så med 2 spænder, der ligesom får den lille taske til nærmest at kramme den store. Det betyder for pigerne, at turtaskerne ikke hænger og dasker på en forstyrrende måde og at den samlede oppakning stadig hænger ordentligt på deres ryg. Det gjorde de gamle tasker ikke, så det er klart en forbedring for os.

Der følger selvfølgelig en masse fine detaljer med i sådan en skoletaskeinvestering, herunder flere rum både indvendigt og udvendigt. Der er blandt andet lavet et lynlåsrum i siden, hvor drikkedunken kan gemmes ind uden at gøre bøger fugtige.

Der er også velcroplaceringer til reflekser, som pigerne selv kan udskifte alt efter hvilket pyntemotiv, de har lyst til og så har tasken en pink rund “baglygte”, som bliver god til de mørke vintermåneder. Blot ved at give den et tryk aktiverer de den blinkende røde lygte på samme måde som en cykellygte. Helt klart et plus til de børn, som så småt er begyndt at gå alene til og fra skole.

Beckmanns skoletasker er opdelt størrelsesmæssigt efter alderstrin, så det er ret nemt at finde frem til den passende størrelse og model til ens skolebarn. Pigerne har fortsat en alder, hvor de synes hunde og enhjørninge er fedt, men til de større børn findes taskerne selvfølgelig også uden motiver og i nogle mere “seje” udtryk, også til drenge.

Beckmann forhandles hos Neye i hele landet, så hvis du gerne vil se nærmere på deres skoletasker, kan du kigge forbi Neyes hjemmeside eller en af deres mange butikker 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ved at bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

 

 

4 tanker om “Anmeldelse af skoletasker fra Beckmann

 1. What a beautiful big bags! ♡
  One of your girls look just like you Dorte 😉 (last photo in the front)
  Have a nice school holiday for them en you and your husband.

  kind regards,

  Stephanie

  1. Yes I know – hear it all the time! Its always very hard to see for yourself, but I do recognize my own father in her, which gives a very good indication, ha ha 🙂 Thanks for the lov Stephanie and right back to you – are you on vacuum right now? Love Dorte

 2. Hvordan er det med kemi i taskerne? Syntes at have hørt de klarede sig dårligt i TÆNKS test

  1. Hej Anja.
   Jeg har været i kontakt med Beckmann omkring Tænks test, og de fortæller mig:

   Testen fra Tænk viste at taskerne indeholdt nogle stoffer som burde være udelukket, men at niveauerne er så lave at taskerne ligger sikkert indenfor kravene i både EU og Danmark. Beckmann har taget TÆNKS resultat meget seriøst og har efterspurgt mere dokumentation i forhold til hvilken del af tasken, de var bekymrede for, men det har TÆNK desværre ikke kunne svare på, fordi den måde de tester på er en meget enkel måde. Hos TÆNK smider de hele tasken i en kværn og får et resultat, mens de hos Tüf tester del for del som anbefalet.

   Testen hos TÆNK har gjort at de foretaget ekstra test med deres produkter for at sikre, at de er indenfor kravene, hvilket de også har haft møde med Tüf omkring. Dette betyder at taskerne for 2017/2018 er testet mere end tidligere og ligger indenfor kravene.

   Hvert år tester Beckmann deres skoletasker hos det anerkendte Tüf – det gjorde de også i 2015 (http://www.tuv.com/en/corporate/business_customers/product_testing_3/product_testing.html). Skoletaskerne bestod alle krav der.

   Jeg håber, du kan bruge dette svar til mere? Kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.