Udgivet i Skriv en kommentar

Guide til indretning af din altan

I dag giver jeg dig inspiration og ideer til en hyggelig, praktisk, grøn altan. Du får også et meget attraktiv rabatkode til altan-liv.dk, hvor du kan købe super lækre produkter til din terrasse eller altan.

Som jeg nævnte i dette tidligere indlæg, så har jeg lovet min mor og hendes kærlighedsven at hjælpe dem med at gøre deres altan lidt hyggeligere. De er helt nyslåede altanejere og har kun lige fået placeret et oliventræ, en bænk og et lille bord derude. Det tager lidt tid at finde ud af, hvad man egentlig vil med sådan en altan, fordi selvom de åbenlyst var glade for muligheden for at få den sat op, så har man jo vænnet sig til lejligheden uden den. Processen med at få den installeret gled heldigvis rigtig godt, så det eneste hængeparti, der mangler nu, er lidt malerarbejde omkring den nye dør. Kommer tid, kommer tid!

Jeg har været forbi deres uderum med nogle lækre løsninger fra altan-liv.dk og masser af grønt, og jeg synes virkelig der er blevet hyggeligt med ganske få tiltag. Jeg har arbejdet med afskærmende løsninger, fordi de ønsker følelsen af hygge og privatliv og så har de specifikt ønsket at det var mere lounge-agtigt end spisestue-agtigt.

I den grønne ende, har jeg afskærmet med grønne planter og de smarte hylder fra Upon, som man selv beslutter antallet af. De hænges på kanten af altanen og fås i flere hyldetyper, så det er fantasien, der sætter grænserne. De er super nemme at sætte op og skærmer af på en diskret måde, men ønsker du en total afskærmning ved tremmerne, så kan du jo vælge at opsætte et læsejl som dette istedet.

I den anden ende, hvor de har deres lille sofabænk, har jeg opsat en kunstig plantevæg fra Ikea. Det er klart, at du kan lave den med rigtige planter også, efeu eller klematis er mit umiddelbart bedste bud, men det tager jo tid og fordi solen er skarp hele formiddagen herude, så vil det kræve en del opmærksomhed at få kickstartet. Om de ender med det er ikke usandsynligt, men i mellemtiden kan de hygge sig med den kunstige udgave.

På langsiden af altanen har jeg hængt 2 mega smukke altankasser i kobber. De giver virkelig et visuelt løft til helheden herude, men det er jeg nu sikker på at de også ville, havde de været sorte eller noget andet. Pointen er at få en masse grønt i dem – eventuelt krydderurter, men ellers efeu, sukkulenter og andre grønne planter, som fylder lidt og er nemme at holde.

Find gode indretningsløsninger i altan.dk’s shop: altan-liv.dk og shop med rabatkoden “bak20” til og med søndag den 22. juli for at få 20% på udvalgte produkter. Se mere herom længere nede!

Tips til hyggelig indretning af din altan

Hvis du kan lide stilen på mine forældres altan, så kig for eksempel på en bænk som denne. Den er klassisk, hyggelig og elegant og i stedet for et rigtigt bord kunne du købe Tiny Moons puf, som kan agere både bord, fodskammel og ekstra siddeplads. Tænk også i puder, kludetæpper og nemme grønne planter. Kig eventuelt forbi min guide med planter, som er nemme at holde. Alt det viste nedenfor er fra deres shop og giver dig måske god inspiration til hvilke elementer, du mangler for at kunne sætte prikken over dit i.

Hos altan-liv har de selvsagt mange cool produkter, så kig forbi dem og se deres udvalg, hvis du står overfor at skulle opgradere terrassen eller altanen.

Rabatten på 20% gælder fra i dag til og med på søndag den 22. juli og gælder for de hvide møbler og alle altankasser undtagen dem i kobber. Benyt koden “bak20” ved checkout på altan-liv.dk 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Kan du lide mit arbejde her på bloggen, så hjælp mig ved at bruge disse links til at købe dine ting online. Jeg får en lille kommision af salget, som ikke påvirker din pris. Det er en lille indsats, som gør en stor forskel for mig. Tak!

EllosBoozt – Bog & IdeCoop.dk – Coolstuff – Matas – Nicehair – AlerinAvavilleLegebutikken
Bagetid.dkApopro Online Apotek – Du glemmer det aldrig – Australian BodycareJysk Frisørlager
Asos – Emirates – Hotels.com – Vero Moda – Room21

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.