fbpx

Jeg ved, det er lidt skørt

Vi kvinder er nogle gange lidt tossede, ikke mindst når der skal pakkes til en ferie. Her er en lidt tosset liste over ting, som blev pakket til vores sommerhustur – ting, som jeg troede vare skøre, men som det viser sig, at mange af jer har til fælles med mig. 

Jeg var omkring emnet sidste år også, men igen i år har jeg medbragt et par ting til ferien, som måske ikke er de åbenlyst mere nødvendige ting på en pakkeliste. Ikke desto mindre gør de lige præcis forskellen for mig, på en større eller mindre skala selvfølgelig, og manden har efter mange år indset, at vi er godt stillet med disse par ting i bagagen.

Min kaffemaskine og mælkeskummer er et must ligesom kapslerne dertil. Når først jeg har adgang til min gode kop kaffe, så er jeg altså et fornuftigt menneske at omgås. Har jeg i øvrigt nogensinde skrevet med jer om min mælkeskummer? Efter at have brændt 4 eller 5 af Nespressos egne af, så købte vi denne model fra Krups*, som har kørt formidabelt lige siden. Bare lige et tip, hvis du døjer med samme udfordring, blink.

En hyggelig dug er også medbragt hjemmefra. Det giver simpelthen bare sådan en hyggelig stemning med en lille mormordug, og sådan én fylder jo ingenting i pakningen, vel?!

Jeg drikker primært havremælk i min kaffe og den bedste er og bliver den grå fra Oatly. Desværre forhandles den kun få steder og jeg forventer ikke at finde den lokalt her i Marielyst. Jeg har haft 3 liter med, og hvis jeg når at løbe tør, kan jeg heldigvis klare den med den også udmærkede variant fra Naturli’, som jeg allerede har spottet i den lokale Rema.

Min elskede kop. Den jeg allermest nyder min kaffe fra – tænk engang, at den bare er et loppefund til 1 krone! Min yndlingskop – den kunne jeg altså også godt finde plads til i tasken, ha ha.

Jeg spurgte på Instagram i går, om jeg er den eneste der medbringer den slags på ferie. Heldigvis kom mange mig til undsætning, og det viser sig at netop dug og mælkeskummer står på fleres liste, men der var bestemt andre fine bud på must-brings, så sus da lige forbi opslaget her og nyd læsningen i kommentarsporet 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

2 Comments

 1. 27. juli 2018 / 21:37

  Nej jeg medbringer ikke kopper på ferie ? Min mand kunne nok godt finde på det. Men for mig er det en ren sport at pakke så enkelt og minimalistisk som overhovedet muligt. Det gør det også nemmere og hurtigere at pakke ud igen når man kommer hjem

  • Dorte Bak
   Forfatter
   27. juli 2018 / 22:02

   Jamen du har fuldstændig ret og det er jo præcis en balancegang – at gøre det enkelt og evne at rejse bort, og så at vide, hvornår man overskrider grænsen for, hvad man skal affinde sig med. Jeg er sikker på, jeg godt kunne leve uden de nævnte ting – jeg har det bare bedre med dem, og så er alle glade he he 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.