Man kan ikke tage Fyn ud af pigen

Om fynske dage, om at føle man hører hjemme og om en ny yndlingskjole, som du også kan købe med 40% rabat. Her er fine glimt fra mine dage på Fyn.

Det er 18 år siden, jeg fraflyttede, og jeg har dermed levet et langt længere liv som Københavner, end jeg har som Fynbo. I hvert fald hvis man anser de voksne år som dem, der egentlig tæller. Men måske er det i virkeligheden en fejl – måske de tidlige barndomsår netop vejer tungere i det samlede regnskab? I hvert fald kan jeg konstatere, at en bid af mig for altid vil høre til på Fyn; at jeg føler mig hjemme straks jeg får øje på den østfynske kyst fra Storebæltsbroen, og at mine barndomsår på Fyn i den grad har lagt fundamentet til den person jeg er i dag.

Jeg har på det seneste fået flere fynske indsprøjtninger, hvilket jeg i særdeleshed har nydt, ikke mindst fordi solskinsvejret har bidraget til at drysse ekstra romantik over mine stunder på fødeøen. Først var der Tinderbox festivalen, som manden og jeg besøgte sammen med vores gode venner. Jeg er jo fra den generation, som var med til at befolke Midtfynsfestivalen i tidernes morgen, så at opleve en fynsk festival igen, i solskin, med dejlig musik og min mand i hånden, det var lidt af et flueben at få sat for mit vedkommende.

De seneste 3 dage har jeg så været tilbage på fødeøen, denne gang uden manden og med ungerne. Han går først på ferie i dag, så vi tog en tøsetur, men det har nu også været super fint. Vi har hygget igennem, været på Fyns Hoved, omkring Skovsøen i Odense, spist fynsk brunsviger, lavet sushi, badet i badebassin, været på genbrugsjagt, planlagt bryllup (venindens) og sovet længe. På alle måder er jeg salig og Fyn har lullet mig ind i en særlig feriestemning, som jeg forventer vil fortsætte nu hvor manden endelig joiner os.

Fyns Hoved Camping lagde rammen for hele min barndoms somre, så gensynet var sjovt, da jeg besøgte min kusine, som var taget derop fra Tyskland med hendes mand og alt for lækre baby!

Lille tur til Skovsøen i Odense, hvor en følger havde tippet mig om en mega cool kaffebar, Velodrom Kaffebar ligger i den gamle stationsbygning og er indrettet så über cool i retrostil, og bliver simpelthen bare så glad af at træde indenfor. God kaffe har de også, så gå trygt derind for at få stillet dine koffeinlyster. Vi spadserede med iskaffe i hånden ned til Skovsøen, hvor der ligger en udendørs trænings-legeplads med kig til ænder og sø. Mega mega hyggeligt, virkelig!

Link til vores outfits:

Kjole fra Joelle* (der er 40% rabat på den netop nu) / Velour-slippers (stort udvalg her) / Kjole med striber fra H&M / Hvid hør-top fra Zara / Nederdel med print fra Noa Noa Miniature*

På søndag drager vi i sommerhus i Marielyst. Det glæder vi os også meget til og listen over byer og steder, vi kan besøge på Lolland-Falster er lang. Jeg hører dog altid gerne fra dig, hvis du kender til noget ekstra hyggeligt vi kan lave i området – loppemarkeder, gode kaffebarer, små hyggelige byer og den slags er altid populært hos os.

Jeg håber, du også nyder sommeren og så vil jeg lige minde om min Instagram profil, hvor jeg deler daglige stories og glimt fra vores ferie. Klem fra Dutte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.