Udgivet i 2 kommentarer

80’erne har ringet…

Kan du huske de her? Jeg fandt 2 styks i en genbrugsbutik i Odense i sommerferien, men de manglede pinde. Alligevel købte jeg dem, fordi jeg blev helt nostalgisk over gensynet – jeg havde dem i alle mulige farver, da jeg var barn i 80’erne, og jeg havde glemt alt om dem i mellemtiden. Mit hår er alt for stort til at kunne samle det hele op i knolden, men det fungerer super til en miniknold med bare noget af håret, synes du ikke?

Der er jo gået mode i plastik-accessories til håret igen, så det var ekstra sjovt netop nu at finde de her nu. Jeg bruger faktisk bare en rosenpind til neglebåndene, og det går heldigvis helt fint. Jeg kan jo ikke ligefrem linke over til en magen til, så du må ud og holde øje med loppemarkederne rundt omkring.

Bluse fra Saint Tropez* / Bukser fra La Redoute Collections* / Halskæde, loppefund / Stor sølvring fra Line & Jo*

Dagen er god ved mig i dag – jeg når en masse, som ellers har jaget mig, jeg skal have ordnet negle om et øjeblik og så venter der mig søde kunder resten af eftermiddagen. Variationen i hverdagen gør mig så godt, så godt. Nyd din tirsdag derude, klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

2 tanker om “80’erne har ringet…

  1. Havde helt glemt dem her! De er SÅ fine.

    1. Ja ikke, jeg havde en i postkasserød back then – ville ønske, jeg havde gemt den!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.