Udgivet i Skriv en kommentar

DIY – kreativ pengegave til et bryllup

Der er noget med lidt hovedpine i dag, men jeg kan godt lige tage mig sammen til at dele det her indlæg med dig. Vi var til bryllup i går og brudeparret fik en kreativ pengegave, som var ganske hyggelig for mig at lave. 

Normalt vælger jeg altid at finde en gave frem for at give penge, men i dette tilfælde passede det simpelthen bare bedst med en pengegave, så derfor respekterede vi deres ønske. Brudeparret, som er vores rigtig gode venner, har samme alder som vi, og derfor havde de faktisk kun ønsket sig pengegaver, da de jo allerede er godt satte med indrettet hus, børn og alt hvad dertil hører.

For mig føles det lidt fladt med en overførsel på Mobile Pay og det ligger desuden ret meget i kortene, at jeg skal finde på en kreativ måde at overlevere gaven på, ikke mindst fordi bruden selv er super kreativ og en af dem, som jeg virkelig deler denne interesse med. Jeg kastede mig derfor over et lille DIY-projekt med nogle personlige symbolske betydninger, og jeg må indrømme, jeg har mere end hygget mig med det. Jeg kunne faktisk godt se mig selv lave flere lignende.

Det ligner jo faktisk en kreativ kage-kreation, når jeg lige ser rigtigt på den, men det gør den måske bare endnu sjovere. Det er en cylinderboks fra Søstrene Grene, som jeg har malet med lys cementmaling fra samme sted. Ovenpå er den pyntet med en hjort, kunstige blomster og nogle sommerfugle, som alle 3 har en særlig betydning for brudeparret. Jeg har brugt sådan nogle skumdimser, som man nogle gange får i postleveringer. De hæver niveaut lidt og så er de blot blevet dækket til med de kunstige blomster. Jeg har blot brugt en limpistol. Pynten er købt i Panduro Hobby, men der findes også et hav af forskellige muligheder hos CC Hobby*.

TIP! Pynten kan nemt udbyttes med sut og bamse til en barnedåb eller andre personlige symboler, som passer til modtageren, ligesom kassen jo kan males i andre farver.

Inde i boksen har jeg hældt mønter, lyserødt indpakkede chokoladehjerter, skumfiduser og flere blomster. Den vejer et ondt år, men det er simpelthen bare en sjovere måde at give en pengegave på, synes jeg.

Husk at del med mig, hvis du bruger mine ideer – ikke fordi du absolut skal, men fordi jeg bliver så skide glad af at se dit spin på mine inputs. God søndag til dig, klem fra Dorte ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.