Du danske magiske sommer…

Hvor heldig er man lige at have en nærmeste tour du Danemark i kalenderen netop det år, hvor solen slikker vores kroppe non stop? Her er mine danske glimt fra sommeren 2018.

Hvor meget har du mon været omkring i den varme, smukke danske sommer? Nu fik vi den jo, som vi har skreget på hele det forgangne år. Selv har jeg virkelig fået taget en massiv og din bid af Danmark i år, og det er jeg helt og aldeles godt tilfreds med. Vi har været ved rent tilfælde været all in på Danmark lige præcis det år, hvor man allermest ønskede det, og vi har slugt det råt, som friskfanget østers.

Der var Bornholm allerede i foråret… med stor guide til Bornholms byer som følge her. Og så var der en smuk og populær tur til Fårup Sommerland, som endnu engang havde inviteret os med andre blogfamilier. Vi elsker simpelthen den hyggelige familiepark, som nu har lagt rammen til 3 besøg, hvilket bestemt ikke bliver et punktum. Den blå rutsjebane, Orkanen, står på den enes yndlings-to-do-liste, og den anden får helt sikkert brug for at overvinde den.

Så var der jo Fyn, mit Fyn, ikke at forglemme Fyns solbeskinnede festival, Tinderbox, som jeg besøgte for første gang. Og når jeg nu nævner festivaller, så blev også min Roskilde-uskyld taget med bravour. At møde 130.000 indbyggere i Roskilde-high under solens ørkenagtige tilstande har bestemt ikke undersolgt konceptet og jeg har planer om at vende tilbage til næste år. Det havde jeg, hånden på hjertet, ikke forestillet mig, og jeg må bare sige, at jeg har så meget på hjerte omkring Roskilde Festivallen, at jeg bliver nødt til at skrive et seperat indlæg om det. I næste uge håber jeg!

Og så er der jo vores fine, danske sommerhuslykke, som udspiller sig i Marielyst på Falster med mangen en udflugt til diverse skønne steder på Lolland også. Nysted, Marielyst, Bandholm, Middelaldercentret og meget mere er tilbagelagt, men det er også bare blevet til timer og timer i haven til sommerhuset med strik, is fra fryseren og læsning.

Arhmen altså! Når vejret opfører sig på denne måde, kan jeg slet ikke ønske mig at være andre steder end hjemme i det romantiske Morten Korchske Danmark. En aircondition måtte gerne lige blive installeret i mit hjem, især hvis det her er fremtidens somre. Det håber jeg nu ikke, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Jeg vil utrolig gerne have en balanceret sommer, som både rummer regnbyger og hedebølge – ikke en hel sommer med kun regn eller kun tørke.

Hvordan har du det mon med denne tørre og varme sommer? Giver det dig anledning til miljø-mæssigt bekymringer eller stornyder du det bare? 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

2 Comments

 1. 6. august 2018 / 23:37

  Beautiful pictures! I miss Danish summers!

  • Dorte Bak
   Forfatter
   7. august 2018 / 8:33

   I can only imagine how you must miss them – this year has been magic!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.