Et rodet indlæg om meal prep, en stakkels kat og edderkopper i sengen

Det er et rodet indlæg, jeg starter op med her efter ferien, men jeg har meget at dele og brug for at komme igang. Her er lidt om den nye hverdag, som er skudt igang… nu 🙂

Ahhh mandag, du er så hjerteligt velkommen. Det er sjovt så kærkommen hverdagen er, når man virkelig har vredet alt godt ud af de 3 ugers ferie, man havde til rådighed. Jeg er klar til en ny omgang, ikke bare klar, nej jeg glæder mig sgu! Til de næste mål i mit arbejdsliv og til at fortsætte min personlige rejse mod mere selvkærlighed. Jeg har lige skrevet til min træner for at få en ny aftale med hende, så vi kan justere mål og forventninger – det bliver altså rigtig godt at få trykket lidt på motivationsknapperne igen efter ferien.

Vi kom hjem fra sommerhuset i lørdags. Pigerne var helt umulige, især den ene, som slet ikke kunne finde sig selv midt i pakning, rengøring og udpakning. Ikke desto mindre, så nåede vi en masse godt, som betød normal søndag med få pligter og plads til afslapning. Noget af det første jeg gør, når vi kommer hjem fra ferie, er altid at tømme køleskabet, gøre det rent og starte på en frisk med indkøb, mealprep og madplan. Jeg elsker også, at købe friske blomster til et par vaser og at gå et par omgange med vandekanden både inde og ude. Det hyggeligste er, at katten følger med overalt den første dag, efter vi er vendt hjem. Hun er altid alene hjemme, når vi rejser, fordi hun har en kattelem og er mest tryg hjemme. Så får hun besøg af familie eller venner, og det er sådan set rigeligt med opmærksomhed for hende. Hun var godt nok ekstra glad for at se os lørdag, fordi det viste sig, at hun slet ikke kunne komme ind ad kattelemmen, så hun var helt beskidt efter at have ligget i et buskads. Pyhh jeg fik det helt dårligt til at begynde med, men fandt så ud af, at det kun var et døgn, at lemmen ikke havde virket, så det var der heldigvis ikke sket skade ved.

I haven var der også behov for vores opmærksomhed. Hold nu sådan 2 ugers tørke kan ændre havens look – mon ikke du også har set beviserne hos dig?? Vores badebassin var mildest talt klamt og min figen, som ellers var så smuk og frodig, har det mildest talt ikke godt, men jeg tror nu nok, den skal komme sig. Til gengæld har jeg fået 2 smukke stængler selvsat Gladiolus og min store rose er sprunget ud for 2. eller 3. gang denne sæson. Helt galt er det altså ikke…

Stribet hverdagskjole fra Ellos* / Støvletter i ruskind fra Tamaris* / Stor sølvring fra Line & Jo*Øreringe fra Enamel Copenhagen* / Halskæde med firkløver fra Enamel Copenhagen* / Træarmbåndet er vintage, mener Bob & Lutetia har et par stykker i samme stil

Indenfor var der en lyskontakt i badeværelset, som pludselig ikke virker som den skal, noget med et utæt vandrør under vasken og så har jeg måttet nedkæmpe et par edderkopper på kritiske steder som min natlampe for eksempel. Bare ikke okay at angribe min fobiske side omkring sengetid – kan godt afsløre, at de ikke har påvirket mit søvnmønster positivt, men jeg tror, vi er ved at være landet og derved har generobret magten over vores hjem.

En sidste ting, jeg lige vil glæde mig over med dig her i dag, det er mit fineste køb denne sommer. Kjolen her kiggede jeg på længe, men da jeg så endelig købte den flyttede jeg nærmest også permanent ind i den. Hold op, hvor er den rar og klædelig og perfekt til sommeren. Den er på udsalg hos Ellos*, så hvis du er hurtig, kan den blive din.

Det her var et lidt rodet indlæg, det beklager jeg, men efter sådan 3 ugers ferie, må man lige igang igen og få nogle ting af sit bryst. Det fik jeg nu, så glæd dig til mere strukturerede indlæg fra i morgen, klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.