16   132
13   107
13   120
52   208
10   99
14   131
7   107
23   212
5   83
0   150

Kørt over med 400 km i timen – velkommen til hverdagen!

Hvordan får man styr på hverdagen, når det hele sejler? Her er mine 3 bedste råd mod manglende overblik.

Er jeg den eneste, der har mødt hverdagen med 400 kilometer i timen her efter ferien mon? Jeg skal ærligt indrømme, at jeg føler mig fuldstændig kørt over og til trods for at kalenderen er fuld af gode ting, aftaler og mål, så har jeg slet ikke formået at bevare overblikket her på det seneste.

Det er heldigvis ikke kommet helt bag på mig, at der ville blive travlt omkring os. Vi har haft festlige aftaler i kalenderen 3 uger i træk, hvilket også betyder, at vi i den grad savner lidt hyggetid med vores børn – tid, som ikke bare skal forvaltes med logistik og praktiske gøremål.

Jeg hader at mangle overblik. Det svækker fuldstændig min produktionsevne, hvilket kun er acceptabelt i korte og få perioder. Nu hvor vores hektiske august måned er ovre, så er der nogle ting, jeg vil prioritere for at få styr på hverdagen igen:

  1. Aller først skal jeg bare holde weekend med min lille familie. Helt nede på jorden med masser af gode intentioner om at være langsom, uproduktiv og dog, fordi jeg vil også bare gerne have ryddet lidt op herhjemme. Vi glæder os alle 4 til fredag aften med dyner og familiehygge, og så har jeg besluttet, at vi skal lave brunch lørdag morgen med blandt andet disse arme riddere med blåbær og banan i maven, uhm!
  2. Styr på kalenderen og familieplanlægningen – det betyder herhjemme, at jeg skal genbesøge de vigtige sider i min Bullet Journal, have overblik over vores fryser og lave madplan og storindkøb (se mine tips til nem madplanlægning her).
  3. Så vil jeg læse de 4 tips til stressfri morgener med børn igennem (igen!), fordi det ene af tipsene har jeg allerede opnået positive resultater ved, så hvad mon der sker, hvis jeg får styr på de sidste 3? Jeg har i øvrigt på fornemmelsen at den næste klumme kunne komme til at handle om børns vredesudbrud, men det må jeg lige vente lidt endnu med at få bekræftet – kunne det være et godt emne, synes du?

Nu vil jeg finde saksen frem og åbne min lille salon. Dagens kunder ankommer om et øjeblik – nyd dagen derude, klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.