Life hack: Madpakker

Efter mange forespørgsler har jeg glædet mig til at dele det her indlæg og video, hvor jeg tipper om det ting, der kan gøre madpakkerne nemme at lave, sjove for børnene og friske selv uden brug af køleskab. Her deler jeg mine life hacks til livet med madpakker.

Nåh, så er hverdagen skudt igang – har du mon også børn, der er går i skole? Jeg kom til at tænke på forleden dag, at jeg jo har fulgtes med mange af jer længe, men at jeg ikke ved, om du har skolebørn, yngre søskende, ældre søskende – måske du har lyst til at fortælle mig det nede i kommentarfeltet? Det vil hjælpe mig utrolig meget i forhold til, hvilke indlæg, der vil falde i god jord for dig og mange andre her på bloggen.

Jeg tænkte, jeg skulle indfri et ønske fra mange af jer, så jeg har denne uge lavet en youtube-video, hvor jeg deler mine life hacks i forhold til madpakker. Den deler jeg længere nede i indlægget her, men først tænkte jeg, at jeg ville samle nogle nyttige links til dig, som skal have gang i nogle gode madpakkerutiner:

Skolevenlige opskrifter

Nyttige tips for forældre til skolebørn

Anbefalet udstyr til madpakker

Jeg har efterhånden fundet frem til nogle personlige favoritter, når det handler om udstyr til madpakkerne. Vi har i vores klasse desværre ikke adgang til et køleskab, så hos os er det også væsentligt at finde løsninger, der sikrer børnene et frisk madpakke, selvom den skal fiskes op af skoletasken efter flere timer. Her er vores favoritter:

Kan du mon bruge nogle af alle de her tips? Husk at del dine hverdagsrevolutioner med mig med #minhverdagsrevolution på Instagram eller ved simpelthen at tagge mig. Jeg elsker at se jeres spin på mine indlæg ♥

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.