fbpx

Mine FØR-billeder og lidt om træning i ferien

Det er temmelig grænseoverskridende at lægge mine “før-billeder” ud til offentlig skue, men jeg har brug for at gøre det for at huske mig selv på mine mål. Her deler jeg tankerne om mine mål, hvordan jeg vil nå dem og det synlige bevis, der gerne skal modbevises om nogle måneder.

Hvordan går det derude? I var flere, der sagde, I ville hoppe med ombord på toget i retning mod masser af selvkærlighed, et par kilo lettere og i bedre fysisk form. Aj, måske holder I sommerferie, eller måske bruger I stadig tid på at tænke, som jeg jo også opfordrede til i min video. Ikke desto mindre, så holder jeg jo ferie, mens jeg forsøger at finde en fornuftig balance mellem at “holde ferie” og stadig være tro mod min kærlige aftale med mig selv. Og det er svært kan jeg hilse og sige, fordi udfordringerne er mange:

  • Forskudte måltider
  • Hedebølge, der påvirker appetit og energi
  • Fristelserne kaster sig nærmest i grams omkring mig
  • Jeg er ferie-doven på godt og ondt
  • Familiens tilstedeværelse gør mig genert i forhold til at lave min træning

Jeg har forresten lavet en underkategori, der hedder “Sund & selvkærlig”, som du finder under Shopping & kvindeliv i menuen. Jeg tænkte, vi alle kunne have godt af en nem adgang til det indhold, som handler om det her emne.

Træning på ferien

Min træning har jeg sådan nogenlunde holdt fast i hernede, men ikke så regelmæssigt, som jeg gør derhjemme. Jeg har indtil videre haft trænings-gearet fremme 3 gange, men til gengæld har vi gået en hel masse, og i sidste uge gik vi ned til Møns Klint og op igen, hvilket rystede mig en lille smule, ha ha. Jeg ER altså ikke i god form endnu.

Spisevaner på ferien

Hvad der kan være langt vanskeligere at overholde, det er sukkerreglen, når man holder ferie. Dels har jeg helt principielt den holdning, at jeg godt må lidt mere, når jeg holder ferie. Det betyder ikke, at jeg går all-in, men min regel med at jeg må fredag og lørdag derhjemme, har jeg udbredt til at fylde flere dage. Det har ikke været i form af slik, og jeg har fortsat holdt mig fra brød og wienerbrød, som for mig er det største regelbrud, der giver mig mavepine og oppustethed. Til gengæld har jeg spist is hver dag og lidt chips i varmen i ny og næ. Intet har taget overhånd, men det at jeg har tilladt mig selv lidt hist og pist, har også gjort at jeg kan styre det. Jeg har et par dage tastet mit indtag ind i Lifesum app’en, som jeg beskriver mere i dette indlæg, og det har givet mig et godt indblik i, om der er balance mellem de uartige ting og de måltider, som springes over – fordi jeg for eksempel har sovet længe.

Jeg har i øvrigt delt en video, hvor jeg viser, hvad jeg spiser hernede i sommerhuset og lidt tanker om ferie og motion

Og nu til det frygtede øjeblik, hvor jeg viser mine FØR-billeder. Husk nu at alt er relativt. Det kan være, du sidder derude og tænker, at jeg ikke ved, hvad det vil sige at have en kamp, men vi har alle lov at dele og deltage, uanset hvad vores udgangspunkt er, og selvom jeg også har masser af grunde til at være tilfreds, så er jeg det bare ikke. Min træner har endda bekræftet, at mit BMI er lidt for højt og min body-age det samme.

Førbillederne her er taget den 13. juli – jeg har på tidspunktet allerede tabt mine første 3 kilo.

Træningstights fra H&M / Træningstop fra Reebok, gammel men lignende herfra* / Stor sølvring fra Line & Jo*Øreringe fra Enamel Copenhagen* / Halskæde med firkløver fra Enamel Copenhagen*

Det er faktisk mest min profil, der generer mig. Min mave, der når lige så langt ud som mit bryst og min manglende hage, er helt klart de steder, som jeg håber at kunne få lidt styr på. Det med hagen ved jeg faktisk ikke, om man kan slippe af med ved kost og træning, men nu går jeg efter mine mål og så må vi se, hvad der er tilbage af “trælsheder”, når de er nået.

Jeg har det helt fint med at have holdt ferie. Jeg gik efter at bevare min vægt og ikke at tabe mig, men nu glæder jeg mig så også til at komme tilbage på sporet fra næste uge, hvor hverdagen kalder igen. Klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.