0
Dame-halløj

Rabatkode til 20% hos Asos til i morgen tidlig

Jeg er efterhånden blevet ret begejstret for at handle hos Asos, og efter at have modtaget flere sendinger derfra, har jeg fået opbygget både tillid og tryghed til sitet. Jeg oplever dem altid som pålidelige og ret hurtige til at sende også, så selvom det ikke er en dansk webshop leverer de hurtigere end mange danske webshops for eksempel gør. Asos svigter mig aldrig heller, når det kommer til et unikt og kreativt udvalg af varer og jeg kan altid få stillet min pastel-sult hos Asos, ha ha.

Sjældent deler jeg rabatkoder, men lige i dag fik jeg altså lyst til det, fordi der trods alt er mulighed for at spare 20% på de varer, som ikke i forvejen er prisreduceret. Rabatten gælder til og med i morgen (8. august) kl. 9.00, så skynd dig at tjekke mulighederne ud og brug koden SUNSHINE20 ved udtjekning.

Du kan se alle nyhederne hos Asos* her, eller klikke dig omkring de ting, jeg fremhæver i collagen herover:

 1. Sort og hvidstribet kjole fra Monki*
 2. Monki platsikøreringe i ravlook*
 3. New Balance sneakers*
 4. Sød lyserød kjole med flæse i taljen, fra Asos*
 5. Gummistøvler i pastel lavendelfarve fra Asos*
 6. Fjällräven mini backpack*, en rigtig klassiker, ikke mindst til de små mennesker i vores liv
 7. Broderede slippers fra Asos*
 8. River Island wrap top i skønne farver*
 9. Øreringe-sæt med naturperle-look fra Asos*
 10. Tylkjole med blomsterbroderier, fra Asos*
 11. Rød kjole med striber fra Warehouse*
 12. River Island kjole i isblå farve*
 13. Stribet kjole fra Y.A.S.*

Tylkjolen* er så smuk, at jeg lige tygger på om jeg skulle bestille den hjem med henblik på det bryllup jeg skal til senere på måneden. Er den ikke bare magisk?? 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

 

 

 

 

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Mille
  11. august 2018 kl 16:22

  Hej Dorte,

  Jeg vil bare tippe om, at det er meget varierende om dine indlæg dukker op hos Bloglovin eller ej. Jeg ved ikke, om det giver mening for dig at høre/om der er noget, man som læser kan gøre ved det, men jeg oplever i hvert fald ofte, at din blog “falder ud” derfra i en periode, og pludselig dukker du op igen med en masse nye indlæg på en gang.

  Det er selvfølgelig ikke, fordi jeg forventer, at du skal handle derpå – tænkte bare, at det måske var rart at vide for dig 🙂 Det er mit indtryk, at der fortsat er en del, der følger med via Bloglovin i hvert fald, og det er da ærgerligt, hvis folk misser dine fine indlæg 🙂

  Kh. Mille.

  • Reply
   Dorte Bak
   12. august 2018 kl 21:31

   Hej Mille. Hvor er du sød, at du giver mig tip om det – desværre har jeg lidt opgivet at være rigtig gode venner med Bloglovin, som gentagne gange viser sig ikke at være konsistent. Jeg er selv holdt op med at følge andre via Bloglovin og følger dem i stedet via Insta, per email eller på Facebook. Det ville være skønt, hvis Bloglovin var stabil, fordi det er så pokkers smart at have et kronologisk feed man selv kan påvirke, men ak! Du kan overveje at subscribe spå email – så får du en mail hver gang jeg udgiver et nyt indlæg – men det kan man jo også have en holdning til. Jeg håber, uanset hvad, at du finder en god måde at følge med fortsat 🙂 Kh Dorte

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.