Min færdige sorbetcardigan og nybegyndertips

Endelig kan jeg vise dig min færdige Sorbetcardigan. Den har simpelthen taget favoritpladsen i min garderobe og er med mig overalt – jeg synes, den passer til alt faktisk – måske med få undtagelser.

Sjældent har jeg fået så mange henvendelser på mine Instagram-opslag, som dem med min Sorbetcardigan. Den har åbenlyst fanget rigtig mange strikkeglade derude denne sommer, og jeg må tilstå at jeg også selv har nydt den på pindene i så høj grad, at jeg nok ikke har strikket den sidste af slagsen. Næste sorbet-projekt bliver dog i mini-udgaven, så pigerne kan få en lignende at matche mig med – kan du se det for dig?

Bukser fra H&M* (udsolgt, men lignende herfra*) / Top fra Black Swan, lignende herfra* / Sko fra Yvonne Koné, udsolgt (lignende herfra*) / Øreringe fra en ferie, lignende herfra* / Halskæde fra Enamel Copenhagen*

Jeg synes faktisk, at den her strikkeopskrift er super begyndervenlig, dog skal det bemærkes at man måske som urutineret bliver træt af at strikke frem og tilbage i stedet for rundt. De mest udfordrende steder i opskriften er til at begynde med lige at sætte sig ind i raglan-udtagningerne. Det har jeg vist fået fint styr på selv, men da I er flere, som skriver til mig løbende, som gerne vil begynde at strikke, forsøger jeg lige at tale direkte til jer her. Spørg endelig, hvis du har spørgsmål.

Vil du vide mere om hvilke garn og farver, jeg har brugt, så finder du al info i dette indlæg om farverne i min Sorbetcardigan.

I morgen er det ENDELIG blevet fredag – hold nu op, jeg har ventet på det, så nu skal dagen bare snuses ind. Hvad skal du mon i weekenden? Klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

madplan

Follow:
Share:

4 Comments

 1. 30. august 2018 / 21:55

  Du ser fantastisk ud! Og den cardigan er så fin ❤️

  • Dorte Bak
   Forfatter
   30. august 2018 / 22:18

   Uh tak Pia, det er virkelig dejligt at høre og ved du hvad? Jeg er simpelthen helt forelsket i den cardigan 🙂 Kram til dig

 2. 6. oktober 2019 / 21:53

  Hej Pia.
  Jeg er ved at strikke sorbet mini cardigan og har allerede tabt modet, synes ikke den er til at tyde. Er stået af på Bærestykke 1 p, forstår intet af det! Måske kan du skære det ud i pap for mig?

  • Dorte Bak
   Forfatter
   7. oktober 2019 / 12:28

   Hej Rita – jeg hedder Dorte ? jeg synes i stedet, at du skal skrive til Mille som du har købt opskriften af, da hun helt sikkert er meget mere inde i det og forhåbentlig kan guide dig videre ? Rigtig held og lykke med det, jeg håber modet vender tilbage – kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.