0
Mode & shopping Strik

Min færdige sorbetcardigan og nybegyndertips

Endelig kan jeg vise dig min færdige Sorbetcardigan. Den har simpelthen taget favoritpladsen i min garderobe og er med mig overalt – jeg synes, den passer til alt faktisk – måske med få undtagelser.

Sjældent har jeg fået så mange henvendelser på mine Instagram-opslag, som dem med min Sorbetcardigan. Den har åbenlyst fanget rigtig mange strikkeglade derude denne sommer, og jeg må tilstå at jeg også selv har nydt den på pindene i så høj grad, at jeg nok ikke har strikket den sidste af slagsen. Næste sorbet-projekt bliver dog i mini-udgaven, så pigerne kan få en lignende at matche mig med – kan du se det for dig?

Bukser fra H&M* (udsolgt, men lignende herfra*) / Top fra Black Swan, lignende herfra* / Sko fra Yvonne Koné, udsolgt (lignende herfra*) / Øreringe fra en ferie, lignende herfra* / Halskæde fra Enamel Copenhagen*

Jeg synes faktisk, at den her strikkeopskrift er super begyndervenlig, dog skal det bemærkes at man måske som urutineret bliver træt af at strikke frem og tilbage i stedet for rundt. De mest udfordrende steder i opskriften er til at begynde med lige at sætte sig ind i raglan-udtagningerne. Det har jeg vist fået fint styr på selv, men da I er flere, som skriver til mig løbende, som gerne vil begynde at strikke, forsøger jeg lige at tale direkte til jer her. Spørg endelig, hvis du har spørgsmål.

Vil du vide mere om hvilke garn og farver, jeg har brugt, så finder du al info i dette indlæg om farverne i min Sorbetcardigan.

I morgen er det ENDELIG blevet fredag – hold nu op, jeg har ventet på det, så nu skal dagen bare snuses ind. Hvad skal du mon i weekenden? Klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Pia Storm
  30. august 2018 kl 21:55

  Du ser fantastisk ud! Og den cardigan er så fin ❤️

  • Reply
   Dorte Bak
   30. august 2018 kl 22:18

   Uh tak Pia, det er virkelig dejligt at høre og ved du hvad? Jeg er simpelthen helt forelsket i den cardigan 🙂 Kram til dig

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.