Udgivet i Skriv en kommentar

Sund & Selvkærlig – hvordan går det derude?

Der venter mig en travl onsdag, men inden vil jeg lige sende lidt ny motivation afsted til dig, som knokler på med “Sund & Selvkærlig”. Her er en status på, hvad jeg personligt finder nemt og vanskeligt.

Jeg ved, at flere af jer knokler på derude, ligesom jeg gør. Vi har lovet os selv positive resultater, som skal komme fra hjertet og ikke fra viljestyrken i sig selv. Ved du ikke, hvad jeg taler om, så læs dette intro-indlæg til den personlige rejse mod succes med at være sund & selvkærlig.

Det handler ikke direkte om vægttab, men alligevel er det for mig vægttabet, der delvist vidner om, at min indsats virker. Jeg vil rigtig gerne tabe mig de kilo, som jeg mistrives med, men jeg nægter stadig at være på kur.

Det er nemmere for mig at forstå mine prioriteringer, end for mine omgivelser. De har selvsagt ikke sat sig ind i mine mål og mine tanker om tilgangen på samme niveau, så hvis manden ser mig hapse et stykke slik eller en is, siger han kærligt “lad nu være at ødelægge din kur – du bliver bare så ked af det”. Meningen er god nok, det skal han ike skældes ud for, men det er vigtigt for mig at komme tilbage på den med “jeg er ikke kur”. Fordi det er jeg ikke, og der er plads til det sjove også. Det er lige præcis den tilgang, der gør, at min hjerne ikke er besat af alt det, jeg ikke må og det er 100% og grunden til at jeg nu siden slut maj har kunne holde mig til nogle velfungerende grundregler.

Jeg må tilstå, at jeg faktisk slet ikke føler mig udfordret i forhold til min kost. Jeg taber mig langsomt men sikkert mens jeg er mæt og ikke føler, jeg mangler noget. Jeg er kommet forbi stadiet, hvor sukkertrangen styrer mig, og jeg er grundmæt med mine måltider. De stegte ris er fortsat en favorit, jeg tyr til i hverdagen, men jeg laver også en ultra mættende morgenmad med frugt, chia, kokosmælk og en masse andet godt. Måske I kunne tænke jer en opskrift på den en dag? Den smager virkelig godt i hvert fald og selv mine børn er begyndt at ville spise noget af det.

Min største udfordring er fortsat træningen. Jeg er udfordret i forhold til at finde motivationen til min træning, og jeg kan godt mærke, at jeg skal se det som et nødvendigt springbræt til at kunne komme ud og deltage i anden træning end denne derhjemme. Når det er sagt, så får jeg faktisk trænet hver uge, og jeg mærker tydeligt, at jeg bliver stærkere og mere stædig. Og det er det med styrken, som er mit mål jo – jeg træner ikke for vægttabet, men for at blive stærk og sund. Se det er da selvkærlighed og det er dér, min motivation skal findes, når den ind imellem gemmer sig.

Links til mit look: Sweatshirt fra Ellos*, fås i 2 slags lilla / Armbånd i træ, vintage / Øreringe fra Enamel Copenhagen* / Bukser fra La Redoute Collections* / Halskæde, loppefund / Stor sølvring fra Line & Jo*

Jeg ved godt, det måske er for personligt at dele for dig, men jeg hører gerne fra dig, som har glæde af de her indlæg. Måske du bare vil sige Hej, og bliv ved med de her indlæg, måske du ligefrem har lyst til at fortælle, hvordan det går med din when motivation? Klem fra Dorte 

Fotos af Malene Porup

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.