10   241
15   218
2   204
1   85
2   148
7   173
11   308
0   153
0   72
13   256

Vi tester Slime Factory slimsæt for børn

Vi troede, det bare var en dille, men slim er lige så hot herhjemme nu, som det var for et år siden. Vi har testet sættet  Slime Factory fra Science4You, og det er der kommet både gummiregnorme, en hoppebold og noget butterslime ud af – her deler jeg en video, hvor du kan se resultatet af vores test.

Det er et års tid siden, at pigerne og jeg lavede en slimvideo sidst, og den har nu rundet 104.000 visninger (!!) på Youtube, hvilket vist må siges at være en uventet succes. Nu har vi igen været i køkkenet for at lege med slim, men denne gang under mere kontrollerede rammer, fordi vi fulgte opskrifterne i sættet Slime Factory fra Science4You. Sådan et sæt indeholder 13 forskellige forsøg, og det er mere end sjovt at stå og rode med, også for den voksne!

Jeg har altid syntes godt om de legetøjsting, som kan tricke en nysgerrighed og indlæring hos børn, og det er præcis hvorfor jeg synes godt om Science4You. De tilbyder et bredt udvalg af børne-kemi-sæt, som kan findes inddelt efter forskellige alderstrin, hvis man har brug for en guide. Sættene er i øvrigt også super som gaveide til både fødselsdag og jul, og jeg vil endda sige, at de kan bruges som underholdning til børnefødselsdage også. Jeg vil rigtig gerne prøve kræfter med krystalsættet også, og når pigerne bliver lidt ældre, så tror jeg altså også, at vi skal prøve vulkanen.

De største succes’er fra vores test må være regnormene her og så den bløde butterslime, som pigerne legede med dagligt i flere dage. Der indgår almindeligt hvedemel i den, så efter 4-5 dage kunne jeg ikke holde det ud længere og kasserede det. Det begyndte simpelthen at lugte – i virkeligheden var det vel en slags surdej, vi fik skabt der, ha ha. Men den var super fed for ungerne at lege med, blev virkelig god og var jo i grunden ganske ufarlig, fordi der kun var naturlige ingredienser i.

Vi har lavet en video, selvfølgelig har vi det, og du kan se udvalget og købe produkterne fra Science4You hos ToysRus, skulle du være blevet nysgerrig.

 Nyd lørdagen derude, klem fra Dorte 

……………..

Følg også via YoutubeNyhedsbrev, Facebook og Instagram

Follow:
0
Share:

2 Comments

 1. 12. november 2018 / 19:37

  Hej jeg har købt det her før jeg har prøvet det Med min familie det lykkedes os ikke til at lave noget slim vi forstod næsten ingenting

  • Dorte Bak
   Forfatter
   13. november 2018 / 20:36

   Øv hvor ægerligt – det var ikke alle vores forsøg, som gik godt – nogle gjorde, andre gjorde ikke. Vi syntes det var sjovt ihvert fald 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.